Θλίψη! Έφυγε από την ζωή σπουδαία ηθοποιός! Ο λόγος για την… (Photos) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

28/8/17

Θλίψη! Έφυγε από την ζωή σπουδαία ηθοποιός! Ο λόγος για την… (Photos)


Μία από τις σπουδαιότερες Γαλλίδες ηθοποιούς έφυγε σήμερα τα ξημερώματα από τη ζωή. Η Μιρέιγ Νταρκ, που έγραψε τη δική της ιστορία στην 7η τέχνη, άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της στο Παρίσι.


«Η Μιρέιγ Νταρκ έσβησε τη νύχτα στο σπίτι της στο Παρίσι, έχοντας δίπλα της μέχρι τέλους τους δικούς της ανθρώπους, ανάμεσά τους ο σύζυγός της και ο Αλέν Ντελόν, που ήταν παρών μέχρι τέλους», δήλωσε η εκπρόσωπος της ηθοποιού, Αναμπέλ Καμπουρί. διαβάστε παρακάτω…


Η γαλλίδα ηθοποιός είχε γυρίσει περίπου πενήντα ταινίες μεγάλου μήκους για τον κινηματογράφο, εκ των οποίων 13 με τον σκηνοθέτη Ζορζ Λοτνέρ, ενώ αξέχαστη είναι η ερμηνεία της στο πλευρό του Πιέρ Ρισάρ στην ταινία “Le Grand Blond avec une chaussure noire” (“Ο Μεγάλος ξανθός”/1972).Μπορεί να έφυγε από τη ζωή στα 79 της χρόνια, όμως όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, είχε υποστεί τρίτο εγκεφαλικό επεισόδιο τον Σεπτέμβριο του 2016, ενώ νοσηλευόταν για δύο εγκεφαλικές αιμορραγίες από τις 19 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι.Η όμορφη Γαλλίδα υπήρξε σύντροφος του Αλέν Ντελόν επί 15 χρόνια, ενώ πέρασε μια περίοδο απομόνωσης τη δεκαετία του 1980 έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας.

Καλό ταξίδι.


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->