Μυστικός γάμος για γνωστή παρουσιάστρια! Ο λόγος για την… (Photos)


To «αποκλειστικό» της ζωής τους αναμένεται να ζήσουν σε λίγες ημέρες.

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Real, το ερωτευμένο ζευγάρι θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου έπειτα από περίπου 4 χρόνια σχέσης. Ο λόγος για την Άννα Μπουσδούκου και τον Σταύρο Ιωαννίδη.


Ο έρωτάς τους ήταν τόσο δυνατός που κατάφερε να μηδενίσει την χιλιομετρική απόσταση. Τους πρώτους μήνες της σχέσης τους ήταν υποχρεωμένοι να μοιράζουν τον χρόνο τους ανάμεσα στην Αθήνα όπου έμενε εκείνη και τη Θεσσαλονίκη όπου ζούσε και εργαζόταν εκείνος ως ανταποκριτής.

Δεν πτοήθηκαν όμως. Μετά από μια πρόταση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος από το κανάλι του Φαλήρου μετακόμισε στην πρωτεύουσα. Συγκατοικούν εδώ και περίπου τρία χρόνια, νιώθοντας απολύτως δικαιωμένοι από την απόφασή τους.

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment