Απίστευτο μεγαλείο ψυχής: Αποστομοτική η ανάρτηση του πατέρα του αδικοχαμένου Αιμίλιου: «Σήμερα μίλησε η δικαιοσύνη...Πονάει πολύ ο χαμός του, πονάει τόσο που...» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

1/8/17

Απίστευτο μεγαλείο ψυχής: Αποστομοτική η ανάρτηση του πατέρα του αδικοχαμένου Αιμίλιου: «Σήμερα μίλησε η δικαιοσύνη...Πονάει πολύ ο χαμός του, πονάει τόσο που...»


Μεγαλείο ψυχής έχει ο πατέρας του αδικοχαμένου Αιμίλιου που παρασύρθηκε απο όχημα που οδηγούσε η Έφη Ηροδότου. Με ανάρτηση του στο Facebook συγκινει και δίνει τη δική του απάντηση σχετικά με την ποινή που επιβλήθηκε στην Έφη Ηροδότου για τον θάνατο του Αιμίλιου.

Δείτε την ανάρτηση του στο Facebook:

«Σήμερα μίλησε η δικαιοσύνη με την απόφασή της να επιβάλει 2 χρόνια φυλάκισης στη Έφη Ηροδότου, το άτομο που πριν 10 περίπου χρόνια παρέσυρε στο θάνατο τον Αιμίλιο μας. Ήταν μια άτυχη στιγμή που θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας, είτε εμείς να παρασύρουμε κάποιο είτε κάποιος να παρασύρει εμάς, κανένας μας δεν μπορεί να είναι βέβαιος για τον εαυτό του τι θα του συμβεί και πότε. Στον Αιμίλιο έτυχε εκείνες τις 27 του Δεκέμβρη το 2007. Πονάει πολύ ο χαμός του, πονάει τόσο που ο πόνος φτάνει στο μεδούλι και αυτός ο πόνος δεν λέει να κοπάσει, όμως φίλοι, όσο μεγάλος και να είναι ο πόνος άλλο τόσο μεγάλη είναι η θέλησή μας να σταθούμε με όση αξιοπρέπεια μας περιβάλει απέναντι στη σημερινή απόφαση, μιαν απόφαση που συνειδητά δεν θελήσαμε να ακούσουμε ζωντανά, δεν θελήσαμε να παρευρεθούμε στην αίθουσα του δικαστηρίου σήμερα γιατί δεν μας ενδιέφερε η όποια ποινή θα επιβαλλόταν στην Έφη, ούτε και είχαμε σκοπό να αντιδράσουμε με γιουχαΐσματα ή αλαλαγμούς χαράς. Εμάς στόχος μας και σκοπός μας ήταν να φανεί πέρα για πέρα η αλήθεια, μια αλήθεια που γνωρίζαμε χρόνια τώρα αλλά σύμφωνα με τη Δικαστή τότε το 2009 στη πρώτη δίκη ανάφερε στην απόφασή της « σε αυτή τη δίκη δεν έχει λάμψει η αλήθεια».και να που τώρα έλαμψε η αλήθεια.
Σήμερα παρακαλούμε το κόσμο να δείξει τη δική του κατανόηση και να μην σχολιάζει τη ποινή που επέβαλε το Δικαστήριο, σήμερα πρέπει όλοι μας να σκεφτούμε ότι οι πράξεις μας δεν σταματούν να μας ακολουθούν με τις συνέπειες που επιφέρουν όσος χρόνος και αν περάσει.
Είμαστε σίγουροι ότι όλοι εσείς που με το δικό σας τρόπο τόσα χρόνια είσαστε δίπλα μας δίνοντας μας κουράγιο θα συμφωνήσετε μαζί μας στην επιθυμία μας αυτή.»

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->