Ποιος μεγάλος καλλιτέχνης υπόσχεται «χαμό» αυτή την Παρασκευή στην Λεμεσό;


Ένας από τους χώρους διασκέδασης που αυτό το καλοκαίρι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη νυκτερινή ζωής της Λεμεσού είναι το «Temple Summer». Με την εξαιρετικής ποιότητας διασκέδαση που προσφέρει και με τον σεβασμό του προς τον πελάτη κατάφερε μέσα σε πολύ λίγο χρόνο να γίνει talk of the town και ο αγαπημένος προορισμένος του κοινού.


Σε τακτά χρονικά διαστήματα προσφέρει στο κόσμο την γεύση της Αθηναϊκής διασκέδασης με το άρωμα του νησιού μας. Αυτή την Παρασκευή 25/8 το «Temple Summer» φιλοξενεί τον γνωστό τραγουδιστή Πάνο Καλίδη και υπόσχεται να ανεβάσει την διασκέδαση στο ζενίθ με τα τραγούδια του όπως το «Γύρω Γύρω Όλοι», «Τρελή Ιδέα», «Γεια Σου», «Έχω γιορτή» και άλλες αμέτρητες επιτυχίες του.

Για κρατήσεις καλέστε στο 95 580 058


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyShare on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment