Αίσχος! Θέλησε να γράψει την γιορτή του γιου της στην Παναγία Χρυσοσπηλιώτισσας και επειδή δεν είχε ένα ευρώ δεν την έγραφαν - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

16/8/17

Αίσχος! Θέλησε να γράψει την γιορτή του γιου της στην Παναγία Χρυσοσπηλιώτισσας και επειδή δεν είχε ένα ευρώ δεν την έγραφαν


«Και μετά λένε γιατί ο κόσμος δεν πάει εκκλησία»

Δεν είναι η πρώτη φορά που κάποιος πιστός, διαμαρτύρεται για τα καμώματα που αντιμετωπίζει από τους Ιερείς και του επιτρόπους στις Εκκλησίες της χώρας μας.

Συγκεκριμένα με ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης νεαρή γυναίκα έσπευσε στο Σπήλαιο της Παναγίας Χρυσοσπηλιώτισσας, στην Δευτερά, για να γράψει την γιορτή του γιου της αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα της τον έταξε στην εκεί.

Καταφθάνοντας εκεί συνειδητοποίησε ότι για να γράψεις την γιορτή κοστίζει 6 ευρώ αντί για πέντε που κρατούσε επάνω της. Όταν ανάφερε στον Ιερέα – Επίτροπο που βρισκόταν εκεί ότι έχει μόνο πέντε ευρώ, της είπε ότι δεν μπορεί να την γράψει και θα της γράψει παράκληση αντί την γιορτή που εκείνη ήθελε. Η γυναίκα φανερά ενοχλημένη του είπε πως «δεν γίνεται αφού έταξα τον γιο μου» . Στην συνέχεια ο σύζυγος της εν λόγω κυρίας βρήκε τελικά ένα ευρώ και έγραψαν κανονικά την γιορτή του γιου τους, όμως δεν τους έδωσαν απόδειξη, άρα εξαρχής θα μπορούσε να τους είχε γράψει την γιορτή χωρίς κανένα πρόβλημα.

Το 24h, ήρθε σε επαφή με την παραπονούμενη και εξακρίβωσε ότι δεν είναι σίγουρη αν ο εν λόγω κύριος ήταν επίτροπος η ιερέας, όμως αυτό όπως αντιλαμβάνεστε έχει μηδαμινή σημασία, αφού είναι αδικαιολόγητη η στάση του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Πραγματικά, δεν το ξέραμε ότι πλέον οι προσευχές έχουν και τιμοκατάλογο. Μετά θα ψάχνετε για πιστούς και θα ρωτάτε γιατί δεν πάει ο κόσμος εκκλησία, με αυτές τις πράξεις και τους χειρισμούς που κάνετε περιμένετε ο κόσμος να ανταποκρίνεται στο κάλεσμα σας.
Καλούμε την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού & Ορεινής να πάρει τα μέτρα της και να τοποθετηθεί για αυτό το περιστατικό.

Αυτούσια η ανάρτηση:Πηγή: 24h.com.cy


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->