Ο Κύπριος επιχειρηματίας, η Τουρκάλα ηθοποιός βίζιτα και το ομαδικό σε ξενοδοχείο της Λεμεσού - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/8/17

Ο Κύπριος επιχειρηματίας, η Τουρκάλα ηθοποιός βίζιτα και το ομαδικό σε ξενοδοχείο της Λεμεσού


Το τελευταίο διάστημα βλέπετε πως ασχολούμαι λίγο περισσότερο με τα τεκταινόμενα στο νησί της Αφροδίτης, αφού λαμβάνω πληροφορίες που είναι αρκετά ενδιαφέρουσες για να τις μοιραστώ μαζί σας. Μια νύχτα πάθους έζησε Κύπριος επιχειρηματίας μαζί με μια Τουρκάλα ηθοποιό και τους φίλους του από την Αθήνα.


Το ραντεβού κλείστηκε σε πολυτελές ξενοδοχείο της Λεμεσού και το θέμα κανόνισε η γραμματέας του εν λόγω επιχειρηματία. Μάλιστα την κράτηση την έκανε η ίδια στο όνομα της ώστε να μην κινήσουν υποψίες. Έλα που όμως οι ανθρώποι μας ήταν εντός του ξενοδοχείου και μας μετέφεραν το ροζ περιστατικό με γαργαλιστικές λεπτομέρειες… Ο Κύπριος επιχειρηματίας και οι φίλοι εξ’ Ελλάδος φαίνεται πως έχουν ακριβά γούστα μιας και η βραδιά του κόστισε κάτι περισσότερο από 15.000 ευρώ.

Μάλλον οι κύριοι ήξεραν πως να περάσουν ωραία εντός του πολυτελούς δωματίου αφού οι φωνές τις Τουρκάλας ακούστηκαν σε ολόκληρο το ξενοδοχειακό συγκρότημα. Μάλιστα στο δίπλα δωμάτια διέμενε μια οικογένεια Σουηδών η οποία ενοχλήθηκε πολύ από τους ήχους της γνωστής Τουρκάλας ηθοποιού. Έτσι κάλεσαν την ασφάλεια και το το παρεάκι υποχρεώθηκε να αποχωρήσει από το ξενοδοχείο στις 04:30 το πρωί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τουρκάλα ηθοποιός έπαιζε τριτότέταρτους ρόλους σε γνωστές σειρές της γειτονικής χώρας. Μάλιστα μια από αυτές έχει μεταδοθεί και στην Ελλάδα με ιδιαίτερη επιτυχία. Η ίδια επιδίδεται σε αυτό το άθλημα της βίζιτας εδώ και καιρό κερδίζοντας αρκετά μεγάλα ποσά, αλλά μόνο εκτός Τουρκίας αφού εκεί ο νόμος είναι πολύ αυστηρός. Προσπαθεί να καλύψει τις απαγορευμένες της δραστηριότητες με φωτογραφίσεις ή και καλά castings στο εξωτερικό αλλά στην ουσία κάνει βίζιτες.

Πηγή: Nassos Blog

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->