«Μου αρέσει η σύντροφός μου να…»: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

14/8/17

«Μου αρέσει η σύντροφός μου να…»: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για την προσωπική του ζωή!


Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος στη Γεωργία Παπαδημητρίου και το Thema People!

Ο μεγάλος νικητής του Survivor, δεν δίστασε να μιλήσει ανοικτά για την προσωπική του ζωή αλλά και τη γυναίκα που θέλει στο πλευρό του.

Ο Ντάνος τόνισε, μεταξύ άλλων: «Θα ήθελα να νιώσω πράγματα. Έχω υπάρξει σε σχέση με τρεις πολύ σπουδαίες γυναίκες στη ζωή μου. Ήταν τρεις σημαντικές σχέσεις στις οποίες αισθάνθηκα την αγάπη. Αυτήν αποζητώ. Είναι σημαντικό άνθρωπος με τον οποίο είσαι μαζί να σε κάνει καλύτερο και να σε βοηθάει να μαθαίνεις από τα λάθη σου. Διαβάστε παρακάτω…

Έχει παραξενιές όταν είναι σε σχέση;

Όλοι έχουμε. Δεν είμαι με το μαστίγιο, να απαιτώ πράγματα από τη σύντροφό μου. Μου αρέσει να προσφέρω μέσα στη σχέση. Σίγουρα μου αρέσει να υπάρχει μια τάξη μέσα στο σπίτι, η σύντροφός μου να είναι δραστήρια, να μη θεωρούμε δεδομένη τη σχέση, να είναι αυθόρμητη. Είναι ωραία πράγματα αυτά.

Κάνει όνειρα;

Κάνω, όνειρα ναι. Δεν θέλω πολλά πράγματα από τη ζωή, πέρα από να είμαι υγιής, να είναι καλά οι δικοί μου και να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια. Πιστεύω ότι έχω πολλά πράγματα να δώσω στη γυναίκα που θα γίνει μητέρα των παιδιών μου. Σίγουρα θα μου άρεσε να ζήσω στη Σκιάθο γιατί είναι ένα ωραίο και ήρεμο μέρος με ποιότητα ζωής. Ακόμα και αν δεν τα κατάφερνα να ζήσω μόνιμα στη Σκιάθο, σίγουρα θα ήθελα να ζω εκεί για μεγάλα διαστήματα γιατί είναι ο τόπος μου.

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->