Θυμάστε τον Νικόλα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πως είναι σήμερα… - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

2/8/17

Θυμάστε τον Νικόλα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»; Δείτε πως είναι σήμερα…


Ήταν ο ερωτικός στόχος της Ματίνας Μανταρινάκη -τον οποίο και παντρεύτηκε στο φινάλε- και ο μπάρμαν που κάλυπτε την Ελένη Βλαχάκη και την «γκαρσόνα βου» όταν έκαναν κοπάνες από το μαγαζί.

Μονίμως έψαχνε τρόπους να εξοφλήσει τα γραμμάτια της Harley και ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός τον αποκαλούσε «οινοχόο».


Ο Νικόλας της σειράς «Κωσταντίνου και Ελένης» κράτησε μόνο ένα πράγμα από εκείνα τα χρόνια, την αγάπη του για τις μηχανές,και μάλιστα την έκανε επάγγελμα. Σήμερα ο Στέργιος Νένες είναι εκπαιδευτής στην ακαδημία της Yamaha, όπου  διδάσκει σε μικρά και μεγάλα παιδιά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso!

Ωστόσο, όλα αυτά τα χρόνια και έως 2008 ο ηθοποιός έδινε το «παρών»και στο θέατρο, όπου συνεργάστηκε μέχρι και με το Εθνικό. Η κινηματογραφική παρουσία του εντοπίζεται σε πέντε παραγωγές, μεταξύ των οποίων το «Black out» του Μενέλαου Καραμαγγιώλη και η «Διακριτική γοητεία των αρσενικών» της Όλγας Μαλέα.

Από το 2008 και έπειτα το ψηλόλιγνο παιδί χάνεται από τη δημοσιότητα, διακριτικά, αφού αποφασίζει να αφοσιωθεί στην άλλη μεγάλη του αγάπη, τις μηχανές. Την ίδια χρονιά αρχίζει να τρέχει σε αγώνες. Η πίστα στα Μέγαρα γίνεται το δεύτερο σπίτι του. Παίρνει μέρος σε διοργανώσεις από την Αθήνα έως τις Σέρρες, δηλώνει fan του Βαλεντίνο Ρόσι και έρχεται η στιγμή που θέλει να μεταδώσει την αγάπη του για τα δίκυκλα μεγάλου κυβισμού σε άλλους ανθρώπους.

Έτσι γίνεται εκπαιδευτής, διδάσκοντας τα μυστικά των μηχανών σε όποιον φιλοδοξεί να ασχοληθεί με το συγκεκριμένο άθλημα. Μεταξύ εκείνων που εμπιστεύονται τον Στέργιο είναι και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σειταρίδης, ο οποίος μάλιστα «αποκάλυψε» τη συνεργασία τους μέσα από το Instagram, αναρτώντας φωτογραφία τους στην πίστα των Μεγάρων.

«Τέλος το μάθημα για σήμερα με τον δάσκαλο Στέργιο Νένε»έγραψε τότε στη λεζάντα το πρώην δεξί μπακ του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, ο Στέργιος δεν μένει εκεί. Αναλαμβάνει να μυήσει στον κόσμο της μοτοσικλέτας λιλιπούτειους αναβάτες. Τα τελευταία χρόνια είναι επικεφαλής της Yamaha Junior Academy, με τα πιτσιρίκια που συμμετέχουν να μη χάνουν μάθημα.Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->