Πρωταράς: Μπροστά σε ανήλικα παιδιά που έπαιζαν στην παραλία αυνανιζόταν ο αστυνομικός - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

28/8/17

Πρωταράς: Μπροστά σε ανήλικα παιδιά που έπαιζαν στην παραλία αυνανιζόταν ο αστυνομικός


Είναι από τις περιπτώσεις που σε κάνουν να διερωτάσαι και δεν ξέρεις τι να πρωτοσχολιάσεις, αφού ένας αστυνομικός που υπηρετεί το νόμο και υποτίθεται θα έπρεπε να είναι υπόδειγμα, αμαυρώνει και ντροπιάζει την εικόνα του σώματος.  

Η σύλληψη 44χρονου αστυνομικού που υπηρετεί στο Αρχηγείο και ο οποίος αυνανιζόταν δημόσια σε παραλία στον Πρωταρά, το απόγευμα της Κυριακής, προκάλεσε σάλο.

Οικογενειάρχης αστυνομικός του Αρχηγείου αυνανιζόταν δημόσια σε παραλία στον Πρωταρά


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στον REPORTER, ο αστυνομικός  μετέβη στην άκρη της παραλίας όπου εκείνη τη στιγμή στο σημείο έπαιζαν ανήλικα παιδάκια.

Σε κάποια στιγμή, ο αστυνομικός και άνθρωπος της «τάξης και της πειθαρχίας», άρχισε να αυνανίζεται μπροστά στα μάτια των παιδιών με αποτέλεσμα αυτά να αρχίσουν να κλαίνε.

Ο πατέρας ανήλικης ο οποίος αντιλήφθηκε τις κινήσεις του 44χρονου αστυνομικού, άρχισε να τρέχει προς το μέρος του ενώ στη συνέχεια στο σημείο έτρεξαν και άλλοι λουόμενοι.

Ακολούθως, ο αστυνομικός στη θέα των μαινόμενων γονιών, προσπάθησε να διαφύγει, βουτώντας στην θάλασσα. Ωστόσο οι πολίτες κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να καλέσουν την αστυνομία η οποία έφθασε στο μέρος και τον συνέλαβε.

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αστυνομικός εμπλέκεται σε τέτοιου είδους ενέργειες ή παρόμοιες ενέργειες, γεγονός που κλονίζει την εμπιστοσύνη των πολιτών απέναντι στην αστυνομία.

Ο 44χρονος αστυνομικός ο οποίος είναι παντρεμένος με παιδιά, τέθηκε σε διαθεσιμότητα.

Πηγή: Ρεπόρτερ

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->