Η ανάρτηση στο instagram που «πρόδωσε» τα συναισθήματα της Ελένης Χατζίδου λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη (Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

29/8/17

Η ανάρτηση στο instagram που «πρόδωσε» τα συναισθήματα της Ελένης Χατζίδου λίγο μετά τον χωρισμό της με τον Άρη Σοϊλέδη (Βίντεο)


Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που ο Άρης Σοϊλέδης και η Ελένη Χατζίδου αποφάσισαν να ακολουθήσουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωής τους κι όμως, όπως φαίνεται μια σχέση 2,5 χρόνων δεν μπορεί να ξεχαστεί τόσο εύκολα.


Η Ελένη Χατζίδου έχει ρίξει όλο το βάρος στις επαγγελματικές της δραστηριότητες για να μπορέσει να ξεχάσει αυτά που την απασχολούν όσον αφορά την σχέση της με τον Άρη, ωστόσο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που μοιράζεται με τους φίλους της σκέψεις και συναισθήματα, δεν μπορεί να κρύψει την αλήθεια. διαβάστε παρακάτω…

και πολύ καλά κάνει γιατί δεν είναι κομπλεξική. Προφανώς και θα πονέσει για μια σχέση που άφησε πίσω. Δείτε το ανατριχιαστικό instastory με το τραγούδι όλο νόημα που δημοσίευσε:


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->