Εξαλλη η Οικονομάκου. Τι λέει για τον θάνατο της - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

15/8/17

Εξαλλη η Οικονομάκου. Τι λέει για τον θάνατο της


Σήμερα κυκλοφόρησε η «είδηση» ότι η wikipedia πέθανε την Αθηνά Οικονομάκου. Η αντίδραση της ηθοποιού ήταν άμεση αφού θέλησε να πληροφορήσει γνωστούς και φίλους για το ατυχές περιστατικό για να μην ανησυχήσει κάποιο οικείο της πρόσωπο. Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμός στο instagram αντέδρασε εξοργισμένη…


Διαβάστε την ανάρτηση της:

Χθες πληροφορήθηκα και με μεγάλη έκπληξη διαπίστωσα πως στο Wikipedia είχε γραφτεί η είδηση του θανάτου μου. Ναι, ναι με κάθε λεπτομέρεια… που, πως κ.τ.λ. Δεν ασχολήθηκα, η πληροφορία διορθώθηκε και όλα καλά. Αλλά μόλις είσαι ότι το θέμα έχει ήδη δημοσιευτεί άρα ούτως ή άλλως δεν γλιτώνω την αναπαραγωγή του γι αυτό και αποφάσισα να μιλήσω εγώ σχετικά, πριν προλάβει να πάρει μεγαλύτερη έκταση και πάθει κάποιος δικός μου άνθρωπος “εγκεφαλικ”.

Αυτό που εγώ θέλω να τονίσω σε σχέση με το συγκεκριμένο περιστατικό είναι πως κάποια πράγματα δεν είναι παιχνιδάκι. Θέλω να ενημερώσω όλα αυτά τα κακόβουλα ή με κακή αίσθηση χιούμορ άτομα που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και γράφουν σχόλια, στέλνουν εισερχόμενα από ψεύτικα προφίλ ή αναρτούν τέτοιες δημοσιεύσεις όπως την χθεσινή, να είναι πιο προσεκτικά. Πρώτον γιατί μπορεί “άθελα¨τους να πληγώνουν κάποιους ανθρώπους και δεύτερον διότι πολύ εύκολα μπορεί να εντοπιστεί η θέση τους και δεύτερον διότι πολύ εύκολα μπορεί να εντοπιστεί η θέση τους και φαντάζομαι πως κάποιοι δεν θα δείξουν την απαραίτητη ψυχραιμία ούτε θα το αντιμετωπίσουν με μια δόση χιούμορ όπως έκανα εγώ. ΑΥΤΑ….

Πηγή: Nassos Blog

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy

Πηγή

Post Top Ad


-->