Ιερέας φέρεται να ξυλοφόρτωσε οικιακή βοηθό σε χωριό της Λεμεσού - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

22/8/17

Ιερέας φέρεται να ξυλοφόρτωσε οικιακή βοηθό σε χωριό της Λεμεσού


Ενώπιον των αρχών βρίσκεται καταγγελία οικιακής βοηθού που εργαζόταν σε μικρό χωριό της Επαρχίας Λεμεσού σύμφωνα με την οποία ιερέας που διαμένει στο χωριό την ξυλοφόρτωσε και αποπειράθηκε να την βιάσει.


Τα γεγονότα, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», διαδραματίστηκαν στις 15 του περασμένου Ιουλίου. Η οικιακή βοηθός που εργαζόταν στην οικία του ιερέα για να φροντίζει την ηλικιωμένη μητέρα του, κατήγγειλε τον ξυλοδαρμό στον Αστυνομικό σταθμό Μονής. Όπως κατήγγειλε, ο ιερέας την ξυλοφόρτωσε, ενώ προσπάθησε και να την βιάσει και ακολούθως έφυγε από την οικία.

Στη συνέχεια η οικιακή βοηθός βγήκε στον κεντρικό δρόμο του χωριού και με ωτοστόπ έφτασε στον Αστυνομικό σταθμό Μονής όπου κατήγγειλε την υπόθεση. Ακολούθως με συνοδεία αστυνομικών επέστρεψε στο χωριό, για να μαζέψει τα προσωπικά της αντικείμενα, όχι όμως τα ταξιδιωτικά της έγγραφα, τα οποία έχει στην κατοχή του ο ιερέας.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε από συγχωριανούς στον κοινοτάρχη της Κοινότητας ο οποίος μετέβη ο ίδιος στον αστυνομικό σταθμό και συνομίλησε με την αλλοδαπή κοπέλα η οποία έκλαιγε και ήταν ταραγμένη. Την επόμενη μέρα η κοπέλα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού για εξετάσεις.

Για την υπόθεση ο Κοινοτάρχης του χωριού απέστειλε επιστολή προς τον χωρεπίσκοπο Αμαθούντος  και στον Αστυνομικό Διευθυντή Λεμεσού με τα γεγονότα της υπόθεσης, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν υπήρξε κάποια αντίδραση. Μιλώντας στην εφημερίδα «Πολίτης», ο κοινοτάρχης εξέφρασε φόβους για συγκάλυψη της υπόθεσης.

Πάντως σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπεύθυνο του ΤΑΕ Λεμεσού που μίλησε στον «Πολίτη» η έκβαση της υπόθεσης θα εξαρτηθεί από τη γνωμάτευση της Νομικής Υπηρεσίας.

Όσο για τον χωρεπίσκοπο Αμαθούντος, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Μητρόπολης Λεμεσού, αυτός βρίσκεται στο εξωτερικό και θα διερευνήσει το θέμα όταν επιστρέψει.

Πηγή: Reporter

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->