Γιωργος Σαρακινης. Αυτός είναι ο επιχειρηματιας που δολοφονήθηκε στη Ζάκυνθο


Οι προσωπικές τους διαφορές είχαν ως κατάληξη μια στυγερή δολοφονία που συγκλόνισε το νησί της Ζακύνθου, χθες το πρωί 22/8. Ένας άνδρας στην περιοχή του δρόμου του ΚΤΕΟ, έστησε καρτέρι με καραμπίνα στον 37χρονο Ζακυνθινό Γιώργο Σαρακίνη περιμένοντας τον να περάσει από το σημείο. Όταν το θύμα έφτασε στην περιοχή ο θύτης άρχισε να βάλλει εναντίον του.


Ο άτυχος Γιώργος δεν πρόλαβε να αντιδράσει και έτσι έχασε την ζωή του από τα πυρά. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγω για βεντέτα χρόνων μεταξύ των δύο ανδρών. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δράστης μετά το αποτρόπαιο έγκλημα που έκανε παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές του νησιού. Πρόκειται για έναν άντρα Αλβανικής καταγωγής ο οποίος προφανώς είχε αναλάβει συμβόλαιο θανάτου. Ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης ξενοδοχειου στον Λαγάνα είχε συλληφθεί παλιότερα και είχε κανει φυλακή καθώς ενεπλάκη σε υπόθεση δολοφονίας σε πανηγύρι του νησιού.

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment