ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Δεν χόρτασα τον πατέρα μου, έφυγε νωρίς» – «Φροντίζω την οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

27/8/17

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Δεν χόρτασα τον πατέρα μου, έφυγε νωρίς» – «Φροντίζω την οικογένεια και τους δικούς μου ανθρώπους»


Συνέντευξη στο “Down Town Kύπρου” παραχώρησε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα, πρόσωπα της τηλεοπτικής σεζόν που πέρασε και δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Αγγελόπουλο.

Απαντώντας στο γιατί άρχισε να μιλά δημόσια μετά από ενάμιση μήνα που τελείωσε το Survivor, ο Ντάνος εξήγησε ότι ήθελε πρώτα να εγκλιματιστεί στις νέες συνθήκες και στη καθημερινότητα του όπως έχει διαμορφωθεί πλέον μετά το Survivor και συμπλήρωσε ότι ποτέ του δεν φαντάστηκε τον εαυτό του να δίνει συνεντεύξεις και να φωτογραφίζεται.

Ο Αγγελόπουλος στη συνέντευξη του στο Down Town, μίλησε ακόμη για τη σχέση του με τους γονείς του, χαρακτηρίζοντας τη σχέση του με τη μητέρα του ως σχέση αγάπης και φροντίδας και ότι του βγαίνει η προστασία μαζί της, ενώ συμπλήρωσε ότι φροντίζει και προσέχει όλους τους δικούς του ανθρώπους.


Δεν χόρτασε αρκετά τον πατέρα, ανέφερε, γιατί έφυγε νωρίς, τον είχε ως πρότυπο του και μίλησε για τον άνθρωπο που βρισκόταν πάντα εκεί παρών για την οικογένεια του. Ταυτόχρονα ήταν πατέρας, φίλος, ζύζηγος και προστάτης.

Ο Ντάνος, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, διαψεύδει ότι θα είναι στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκης την νέα σεζόν λέγοντας ότι δεν ξέρει πως βγήκε αυτό και ότι δεν του έχει γίνει καν πρόταση.

Mετά από την ερώτηση, αν ψάχνει να βρει την γυναίκα της ζωής του, απάντησε ότι τον ενδιαφέρει η οικογένεια και θα ήθελε πολύ να αποκτήσει τη δική του. Χαρακτήρισε πολύ όμορφο το να βρίσκεις τον άνθρωπο σου, που ουσιαστικά μέχρι χθες δεν τον ήξερες. Ο νικητής του Survivor, συμπληρώνοντας ανέφερε ότι, δύο άνθρωποι δημιουργούν οικογένεια και ουσιαστικά “πλάθουν” με τα χέρια τους νέους ανθρώπους, τα παιδιά τους και κατέληξε λέγοντας ότι αυτό θέλει να το ζήσει.

Πηγή: tothemaonline.com

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->