Πήγε καλεσμένη σε εκπομπή του Epsilon και της έκλεψαν 8.000 ευρώ


Μια απίστευτη ιστορία έγινε γνωστή σήμερα μέσω της εφημερίδας Espresso και αφορά κλοπή που έλαβε χώρα στο κανάλι Epsilon. 


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Δήμητρας Δάρα, η Κατερίνα Βελούδου είδε τα χρήματα της να χάνονται σε χρόνο ρεκόρ, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, Summer Style με την Εύη Βατίδου. Συγκεκριμένα, στις 13 Αυγούστου μετά το τέλος τις εκπομπής αντιλήφθηκε πως όλα τα χρήματα που είχε έλειπαν από το πορτοφόλι της.

Η Βελούδου κατάλαβε όταν έφτασε σε περίπτερο πως της έλειπαν οι 8.000 ευρώ που είχε μαζί της όταν έφτασε στον τηλεοπτικό σταθμό. Αμέσως μετά επέστρεψε στο Epsilon, όπου άντρες της ασφάλειας έψαξαν σε όλους τους χώρους των εγκαταστάσεων, όμως μάταια.

«Οι άνδρες της ασφάλειας Αμαρουσίου μου διαβεβαίωσαν πως θα προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να συλληφθεί ο δράστης. Μόνο ένα άτομο θα μπορούσε να το κάνει και το όνομά του το κατέθεσα στον αξιωματικό υπηρεσίας», δήλωσε στην εφημερίδα.


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment