Ο Δημήτρης Μάμας μέσα από το νοσοκομείο μας συστήνει τα δίδυμα εγγονάκια του


Ο γνωστό δημοσιογράφος Δημήτρης Μάμας όπως ήδη σας ενημέρωσε το chnews.com.cy νοσηλεύεται στο νοσοκομείο καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στους πνεύμονες και πρόβλημα στην καρδιά.


Συχνά πυκνά ο αγαπητός δημοσιογράφος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό Facebook κάνει αναρτήσεις και μας ενημερώνει για την καθημερινότητα του. Σήμερα τον επισκέφτηκαν τα δύο δίδυμα εγγονάκια και η χαρά ήταν μεγάλη. Ο ίδιος δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί μαζί τους και να μας τα συστήσει. «Το πρωινό σήμερα είχα τη μεγάλη χαρά να δεχθώ επίσκεψη από τα λατρεμένα δίδυμα εγγονάκια μου (Δημήτρη και Αλεξανδρο). Μοιάζουν τόσο πολύ που κάποτε δεν ξεχωρίζω ποιός είναι ποιός!» έγραψε ο δημοσιογράφος στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε την σχετική φωτογραφία στο chnews.com.cy Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyShare on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment