Δείτε το σπίτι του ζάμπλουτου Κύπριου επιχειρηματία στις Σπέτσες που κάνουν αφιέρωμα τα ελληνικά περιοδικά! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

9/8/17

Δείτε το σπίτι του ζάμπλουτου Κύπριου επιχειρηματία στις Σπέτσες που κάνουν αφιέρωμα τα ελληνικά περιοδικά!


Για ποιον πρόκειται;

Πρόκειται για έναν από τους πλουσιότερους συμπατριώτες μας, για τον οποίο κάνουν λόγο τα ελληνικά media.


Ο λόγος για τον Άλκη Δαυίδ, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες βρέθηκε στις Σπέτσες, στο πολυτελές σπίτι που διαθέτει η οικογένειά του και μάλιστα πραγματοποίησε πάρτι για την αποφοίτηση του μεγάλου του γιου, το οποίο ήταν άκρως εντυπωσιακό.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alki David (@david.alki) στις


Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στο ελληνικό περιοδικό “People” και μίλησε για τη ζωή και την καριέρα του, λέγοντας: “Όταν ήμουν μικρός, δούλεψα στην Coca-Cola και μετά σε μια ναυτιλιακή εταιρεία που είχαμε και πουλήσαμε, τη Navios, αλλά πάντα είχα τις δικές μου ανησυχίες… Η εταιρεία 111 Productions που είχα έκανε rebrand σε Hollywood USA Productions.Πρόκειται για μια πατενταρισμένη τεχνολογία που δημιουργεί branded περιεχόμενο και αυτή τη στιγμή έχουμε γύρω στα 20 νέα σόου σε παραγωγή. Ένα σόου των Jackson 5, ένα της Billie Holiday που θα παρουσιαστεί σε όλα τα τζαζ φεστιβάλ, ένα του JackieWilson, αλλά και του stand up comedian Bernie Mac. Βασικά, είναι σόου με αγαπημένους καλλιτέχνες που έχουν φύγει από τη ζωή, ενώ κάνουμε και πολλά live σε συνεργασία με τη Universal Music”.

Πηγή: ilovestyle

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->