Ξεσπάθωσε η Χριστιάνα Αριστοτέλους: «Τις χειρότερες επιθέσεις τις έχω δεχθεί από ανθρώπους του κύκλου μου»


Ξεσπάθωσε η Χριστιάνα Αριστοτέλους σε πρόσφατη συνέντευξη της καθώς μίλησε για τους άσπονδους εχθρούς της και τις επιθέσεις που δέχτηκε. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του περιοδικού εντύπου TV Mania αν τις χειρότερες επιθέσεις που δέχθηκε είναι από ανθρώπους του χώρου εκείνη απάντησε «Όχι μόνο του χώρου αλλά κι από ανθρώπους που ανήκαν στον στενό μου κύκλο. Κι εννοείται πως δεν ανήκουν πια…»


«Παρ’ όλα αυτά επιμένεις να κάνεις φιλίες από τον χώρο…» συνέχισε ο δημοσιογράφος με την Χριστιάνα Αριστοτέλους να λέει «Μου έχουν πει πως το μεγαλύτερο μειονέκτημα μου είναι που κάνω φίλους τους συνεργάτες του. Αν και δεν μου βγάνει πάντα σε κάλο, δεν πρόκειται να αλλάξω μυαλά. Μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να μη δεθώ με τα παιδιά που δουλεύουμε μαζί. Δεν ένιωσα ποτέ ότι έχω μια δική μου ομάδα, αντίθετα νιώθω ότι είμαι μέλος μιας ομάδας. Η εκπομπή δεν είναι δική μου, είναι του Alpha, έχει ο καθένας το ρόλο του».

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyShare on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment