Το ξέσπασμα της Σοφίας Μουτίδου μετά το ατύχημα: «Ζω σαν άτομο με κάποια ειδική ανάγκη...» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

8/8/17

Το ξέσπασμα της Σοφίας Μουτίδου μετά το ατύχημα: «Ζω σαν άτομο με κάποια ειδική ανάγκη...»


Η Σοφία Μουτίδου πριν λίγες μέρες είχε ένα ατύχημα, έπεσε από τις σκάλες ξενοδοχείου. Η ηθοποιός γλίστρησε από τις σκάλες τις οποίες είχαν σφουγγαρίσει, έσπασε το πόδι της και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στα Ιωάννινα!

Η Σοφία δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube και αποκάλυψε πως είναι την πρώτη εβδομάδα μετά την επέμβαση, αλλά και το Γολγοθά που πέρασε προκειμένου να ταξιδέψει είτε με αεροπλάνο είτε με πλοίο: «Διανύω την πρώτη εβδομάδα που το ποδαράκι μου είναι σε ανάρρωση. Ήταν πάρα πολύ καλά. Έχω ένα πολύ συνεργάσιμο πόδι, η εξέλιξη είναι τεράστια και θετική.... Μια εβδομάδα τώρα, όμως, ζω σαν άτομο με κάποια ειδική ανάγκη; Έτσι λέγεται... Εγώ ξέρω ότι αυτή τη στιγμή έχω μία ειδική ανάγκη γιατί θέλω να κινηθώ, αλλά δεν είμαι στο σωστό μέρος, γιατί βγαίνεις από το σπίτι σου και θέλεις να ταξιδέψεις και εκεί έρχεσαι αντιμέτωπος...» Δείτε το ξέσπασμα της Σοφίας!


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->