Χ.Αριστοτέλους: «Ξέρω ποιος είπε ότι πληρώνω τον Εφραίμ για να είναι μαζί μου»


Σε συνέντευξη της στο περιοδικό Tvmania η Χριστιάνα Αριστοτέλους αναφέρει ότι μετά από μια δεκαετία στο προσκήνιο έχει βρει τον τρόπο να αντιμετωπίζει τη δημοσιότητα που σχετίζεται με την “εισβολή” τρίτων στη προσωπική της ζωή.

Η γνωστή παρουσιάστρια λέει πως η ίδια δεν αντιμετωπίζει τον εαυτό της ως “Χριστιάνα της τηλεώρασης” αλλά ως άνθρωπος που ξυπνά κάθε πρωί για να πάει στη δουλειά της , χωρίς να την ενδιαφέρει τι λέγεται και γράφεται για το άτομο της αλλά και αυτό με μέτρο.


Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Χριστιάνα Αριστοτέλους, μετά από σχετική ερώτηση μιλά για επιθέσεις που δέχθηκε τόσο από ανθρώπους του χώρου αλλά και από τον στενό της κύκλο, ενώ διευκρινίζει ότι τα άτομα αυτά, εννοείται πως δεν ανήκουν πια στον κύκλο της.

Ακόμη, η Αριστοτέλους σχολιάζει τα όσα ακούστηκαν για το ότι πληρώνει τον Γιώργο Εφραίμ για να είναι μαζί της, λέγοντας ότι αν τα σχόλια αυτά δεν έκρυβαν τόση χολή και κακία θα μπορούσε να γελάει μέχρι αύριο, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε ότι ξέρει ποιος το είμαι και ότι είναι του χώρου της.

Πηγή: ToThemaOnline
Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyShare on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment