Η πρώτη φωτογραφία γνωστού Κύπριου με τον γιο του αγκαλιά - Έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

30/8/17

Η πρώτη φωτογραφία γνωστού Κύπριου με τον γιο του αγκαλιά - Έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς


Σε μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους τους είναι η οικογένεια, αφού έχουν καλωσορίσει στο κόσμο το νέο μέλος της. Ο λόγος για τον στενό συνεργάτη του Λούη Πατσαλίδη, Τεύκρο Νεοκλέους και την σύζυγο του Μαριλένα Χαραλάμπους η οποία την περασμένη Κυριακή 27/8 έφερε στο κόσμο το δεύτερο παιδάκι της.


Πανευτυχισμένος παππούς φαίνεται να είναι ο μπαμπάς του Κύπριου τραγουδιστή αφού μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο  Facebook γνωστοποίησε το ευχάριστο γεγονός.

«Με ανείπωτη χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνω την άφιξη στον κόσμο του Οδυσσέα Νεοκλέους, που είναι το δεύτερό μου εγγονάκι. Ο (φυσιολογικός) τοκετός πραγματοποιήθηκε στο "Απολλώνειο" από τον Δρα Χαρίλαο Κυμίση. Το βάρος του νεογέννητου ήταν 3,960 kg. Οι πανευτυχείς γονείς - Τεύκρος Νεοκλέους και Μαριλένα Χαραλαμπίδου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας!»

Ο κ. Ερμής Νεοκλέους προχώρησε σε μια δεύτερη ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο γράφοντας «Τρεις γενεές Νεοκλέους: Ερμής (παππούς) - Τεύκρος (πατέρας) - Οδυσσέας (γιος)! Με την πρώτη ευκαιρία θα βγάλουμε και μια... τεσσάρων γενεών, με τον προπάππο Κυριάκο Νεοκλέους». Δείτε την φωτογραφία στο chnews.com.cy


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->