Εφιάλτης για πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! Ο εθισμός στις απαγορευμένες ουσίες και η εσπευσμένη μεταφορά της στο νοσοκομείο! (βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

29/8/17

Εφιάλτης για πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια! Ο εθισμός στις απαγορευμένες ουσίες και η εσπευσμένη μεταφορά της στο νοσοκομείο! (βίντεο)


Στην εκπομπή «Μάτσες μούτσες» παρουσιάστηκε ρεπορτάζ για πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία δυστυχώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με απαγορευμένες ουσίες, των οποίων κάνει επανειλημμένα χρήση.

Πρόκειται, όπως ειπώθηκε, για τραγουδίστρια πρώτης γραμμής, εθισμένη στις απαγορευμένες ουσίες, και πιο συγκεκριμένα στην κοκαΐνη. Πριν λίγες μέρες μάλιστα βρέθηκε λιπόθυμη από φίλο της στην οικία της, στα νότια προάστια, και τη μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε υπερβολική χρήση απαγορευμένων ουσιών. διαβάστε παρακάτω…


Η συγκεκριμένη τραγουδίστρια έχει σοβαρό πρόβλημα τα τελευταία χρόνια, ενώ της έχει συσταθεί να μεταβεί σε εξειδικευμένη κλινική αποτοξίνωσης στη Ζυρίχη, προτροπή την οποία δυστυχώς αρνήθηκε, επιμένοντας να κάνει νοσηλεία κατ’ οίκον. Η ίδια έκανε πρόσφατα μία πολύ μεγάλη επιτυχία, ενώ είναι ιδιαίτερα ζουμερό κορίτσι! Δείτε το ρεπορτάζ στο βίντεο που ακολουθεί:


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->