«Χεστ#κ@με όμως…»: Κράξιμο άνευ προηγουμένου στην Ελένη Καρποντίνη! Τι συνέβη;


Η Ελένη Καρποντίνη και ο Βασίλης Λιάτσος διανύουν την ομορφότερη περίοδο της ζωής τους, μιας και οι δυο τους παντρεύτηκαν πριν από λίγο καιρό και βάπτισαν τον καρπό του έρωτά τους!

Η παρουσιάστρια κάνει συχνά αναρτήσεις στα socia media και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανεβάζει φωτογραφίες από την καθημερινότητα της με τον μικρό.


Η ίδια χθες έκανε μια ανάρτηση στην οποία μας έδειχνε τα πρώτα βηματάκια του γιου της, Αιμίλιου, και αυτό προκάλεσε την αντίδραση ενός από τους διαδικτυακούς της φίλους!

Συγκεκριμένα, η «φίλη» της έγραψε: «Χεστ@καμε όμως για όλους εσάς τους wannabe famous», και τότε η Ελένη δεν το άφησε έτσι και της απάντησε αμέσως: «καλά κανεις! Μαζί σου! Αλλά ποιος σου είπε ότι είσαι υποχρεωμένη να δεις την φωτογραφία μου ?! Για αυτό κοιτά να βγάλεις άλλου την κακιά σου κ απλά να απολαμβάνεις την δίκη σου ζωή. Καλημερα καλή μου!» Δείτε παρακάτω την φωτογραφία και τα σχόλια:Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy

Πηγή

Share on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment