Με δύο έμμεσες «αποχωρήσεις», πολλές σπόντες και με νέα εκπομπή ξεκινάει η Αριστοτέλους τη νέα σεζόν


Μερικές μόλις ημέρες πριν την έναρξη της νέας τηλεοπτικής χρονιάς για τις απογευματινές εκπομπές η Χριστιάνα Αριστοτέλους σε συνέντευξη της μιλάει για όλα.


Στην εν λόγω συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό tvmania η ξανθιά παρουσιάστρια ρωτήθηκε αρχικά για τις αλλαγές που έγιναν στην εκπομπή της και την αρνητική κριτική που δέχτηκε το πάνελ της τη χρονιά που πέρασε. Αποκάλυψε λοιπόν ότι μπορεί να έχει αποχωρήσει μόνο ένα πρόσωπο αλλά οι Εριλένα και Αλέξανδρος έμμεσα αποχωρούν και αναλαμβάνουν ρόλο πίσω από τις κάμερες.

Επίσης, ρωτήθηκε για την «κλοπή» του Τάσου Ευαγγέλου από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου και τόνισε ότι ο Τάσος είχε ήδη αποχωρήσει από το MegaOne όταν πήγε στον Alpha, ενώ ανέφερε ότι οι σπόντες που δέχτηκε για αυτή τη μεταγραφή δεν αφορούν την ίδια.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα παρουσιάζει βραδινό σόου ταλέντων κυπριακής έμπνευσης και εκτέλεσης.

newsbomb.com.cy

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyShare on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment