«Έφτασε με ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο…» Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Τσαλίκη για την γυναίκα του και το συμβάν που λίγοι ξέρουν! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

24/8/17

«Έφτασε με ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο…» Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Γιώργου Τσαλίκη για την γυναίκα του και το συμβάν που λίγοι ξέρουν!


Συγκινεί το μήνυμα του γνωστού τραγουδιστή.

Ο Γιώργος Τσαλίκης σήμερα το γιορτάζει και αυτό γιατί ο αγαπημένος του γιος έχει γενέθλια και τι υπάρχει καλύτερο από αυτό; Ο ίδιος στο προσωπικό του Instagram ευχήθηκε με τον δικό του τρόπο και είπε δύο πράγματα για εκείνον. Διαβάστε παρακάτω.


Συγκεκριμένα έγραψε: «Μπιλακο μου σαν σήμερα πριν από 14 χρόνια γεννήθηκες εντυπωσιακά !!
Η Μαμα σου κινδύνεψε παρα πολύ (έφτασε με ακατάσχετη αιμορραγία στο νοσοκομείο της Κορίνθου από Κινετα – εκεί που ανέμελα μασουλαγαμε τα ψητά του παππού σου ) , η τροχαία έδωσε μια επιπλέον λωρίδα κυκλοφορίας για μα φτάσει το ασθενοφόρο από Κόρινθο στο Ιασώ , η μπάρα των διοδίων έσπασε το παρμπριζ του αυτοκινήτου (πηγα να περάσω πάνω στην τρέλα μου πίσω από το ασθενοφόρο χωρίς να σταματήσω )
Στις 20:20 με ένα μπλε μαγιώ (που τις επόμενες μέρες έβλεπα σε όλες τις εκπομπές )μέσα στην τρέλα ανακοίνωνα τη γέννηση σου στην αίθουσα αναμονής του μαιευτηρίου με τον κόσμο να χειροκροταει (όπως στις ταινίες) και το σταρ channel στην τότε υπερβολή των θεμάτων της σόου μπιζ (;;;)της Ελλαδιτσας , διέκοπτε το προγραμμα του για να ενημερώσει τον κόσμο …!!! Τι ζήσαμε θεε μου …?? 14 χρόνια μετά , ευχαριστούμε κάθε μέρα το Θεό που σε έφερε στη ζωη μας … να σε μάθουμε και να μας μάθεις …
Να μεγαλώσουμε παρέα …
Σε αγαπάμε πολύ αγόρι μου …
Να έχεις υγεία , τύχη και χαρες !
Χρόνια σου πολλά αγαπη μου καλή! Υγ:αν είχε η μαμα Instagram ήθελα να δω τι ευχή θα σου έγραφε με τέτοια λατρεία που σου έχει …?
Μοιάζετε και τόσο τόσο πολύ !»Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->