Σε βίντεο το τελευταίο αντίο στη μικρή νεράιδα Άρτεμις Φουρλά [βίντεο] - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

23/8/17

Σε βίντεο το τελευταίο αντίο στη μικρή νεράιδα Άρτεμις Φουρλά [βίντεο]


Το τελευταίο αντίο, το πρωί στην Άρτεμις Φουρλά, που λίγο πριν τα μεσάνυχτα του περασμένου Σαββάτου ξεκίνησε το ταξίδι της για την γειτονιά των αγγέλων, με το θάνατο της να βυθίζει την οικογένεια της αλλά και πλήθος κόσμου στη θλίψη.

Ο ιερός ναός Αγίου Γεωργίου στην Αγλαντζιά αποδείχθηκε πολύ μικρός για να χωρέσει το πλήθος κόσμου που έσπευσε να αποχαιρετήσει το μικρό αγγελούδι, την μικρή νεράιδα, όπως η ίδια ήθελε να γίνει. Ντυμένοι στα ροζ, το αγαπημένο της χρώμα, εκατοντάδες συγγενείς, φίλοι και γνωστοί της οικογένειας ευχήθηκαν αιωνία να είναι η μνήμη της.


Στο πλευρό της, όπως όλο αυτό τον καιρό οι γονείς της, ο Λουκάς Φουρλάς και η Ηλέκτρα Φωτιάδου και ο αδερφός της Ιάσωνας, οι οποίοι είπαν στον αγγελούδι τους το στερνό αντίο με μια αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια.

Δίπλα στην οικογένεια, βρέθηκαν και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Υπουργοί, αρχηγοί ή εκπρόσωποι κομμάτων, μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, η Διεύθυνση και το προσωπικό του Megaone, καθώς και πρόσωπα από το χώρο του θεάτρου.

Η χαρισματική Άρτεμις Φουρλά, έδινε από τον Μάρτιο του 2016 μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Η γεναιότητα, η δύναμη και το πείσμα που επέδειξε παρά το νεαρό της ηλικίας της απέναντι σε αυτή την άνιση μάχη, συγκλόνισε όλους όσους βρέθηκαν στο διάβα της αλλά και αυτούς που σήμερα γνωρίζουν πλέον την ιστορία της.

Καλό ταξίδι μικρή μας νεράιδα.. Αιωνία να είναι η μνήμη σου..


Πηγή: DailyStarsCy

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->