Απίστευτο: Απείλησαν να σκοτώσουν τον δικηγόρο Στέλιο Σούρλα - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

16/8/17

Απίστευτο: Απείλησαν να σκοτώσουν τον δικηγόρο Στέλιο Σούρλα


Απρόκλητη επίθεση δέχτηκε γνωστός ποινικολόγος ενώ βρισκόταν στο νέο αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Θεσσαλονικης. Ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας βρέθηκε στο στόχαστρο κάποιου ενώ μετέφερε την μητέρα του σε νοσοκομείο της συμπρωτευουσας για να υποβληθεί σε πολύ σοβαρή επέμβαση.

Ένα αυτοκίνητο τύπου Audi TT προσπάθηούσε για πολλα χιλιόμετρα να του ανακόψει την πορεία κάνοντας επικίνδυνες μανούβρες και ελιγμούς. Μάλιστα ο οδηγός του έκανε στον δικηγόρο διαφόρων ειδών χειρονομίες ενώ κάποια στιγμή του έκανε με τα δάχτυλά του πώς τον σημαδεύει με όπλο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο μαχητικός δικηγόρος δέχεται απειλές. Ωστόσο ήταν η πρώτη φορά που έζησε τόσο άμεσα τον κίνδυνο να πάθει κάτι κυρίως η μητέρα του και σε δεύτερη φάση ο ίδιος. Η απειλή για την ζωή του ήταν άμεση.

Μάλιστα ο άγνωστος οδηγός του διθέσιου αυτοκινήτου προσπαθούσε να αναγκάσει το δικηγόρο να σταματήσει, για να του επιτεθεί. Με δεδομένο ότι ο δικηγόρος βιαζόταν να φτάσει στο νοσοκομείο ανέπτυξε ταχύτητα ώστε να τον αποφύγει με αποτέλεσμα τα κοντέρ των αυτοκινήτων τους να δείξουν 200 χιλιόμετρα την ώρα για περίπου 25 χιλιόμετρα. Όταν έφτασαν στα διόδια της Λεπτοκαρυάς ο δράστης έκανε το μοιραίο λάθος να κατεβεί από το όχημα του και να επιτεθεί στο Σούρλα. Στο σημείο όμως υπήρχαν κάμερες και έτσι θα είναι ευκολότερος ο εντοπισμός του. Ο δικηγόρος έκανε λόγο για ένα άντρα ψηλό με μούσια και τατουάζ. Πλέον το θέμα έχει πάρει τη δικαστική οδό μετά από την μήνυση του δικηγόρου, και η εισαγγελέας έχει ζητήσει το οπτικοακουστικό υλικό από τις κάμερες με σκοπό να διαπιστωθεί η ταυτότητα του άγνωστου άντρα αυτής της επίθεσης.Πηγή: Nassos Blog


Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->