Αυτή Είναι Η Αρχισυντάκτρια Του “Όλα Για Σένα!”


Οι προετοιμασίες για την πρεμιέρα της εκπομπής “Ὀλα για σένα” στο TvOne κορυφώνονται… Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου και η ομάδα της βρίσκονται υπό ατμόν, αφού η αντίστροφή μέτρηση έχει ξεκινήσει!

Την ερχόμενη Δευτέρα, στις 28 Αυγούστου, η Κωνσταντίνα έρχεται για 2η τηλεοπτική σεζόν και είναι έτοιμη να τα δώσει Όλα για σένα!


Η ομάδα της έχει ενισχυθεί με την προσθήκη της Νάταλι Μιχαηλίδου στο νευραλγικό πόστο της αρχισυντάξίας της εκπομπής.

Η αλήθεια είναι ότι με την Νάταλι στο τιμόνι της αρχισυνταξίας ,τα πράγματα θα είναι λιγάκι δύσκολα για τις απέναντι εκπομπές.. Αν σκεφτεί κανείς, ότι πέρσι η εν λόγω εκπομπή λειτουργούσε στον αυτόματο πιλότο, με έναν αρχισυντάκτη-φάντασμα, που η μοναδική του έγνοια ήταν αν φαίνεται όμορφος στο μόνιτορ….

Η Κωνσταντίνα Ευριπίδου πέρσι κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα με ένα καράβι που έμπαζε… Φέτος με την ίδια λίγο πιο έμπειρη και με μία αρχισυντάκτρια που ξέρει πολύ καλά τι της γίνεται, τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τους απέναντι και ίσως…. ΙΣΩΣ να είναι η πρώτη τηλεοπτική χρονιά που θα έχει ενδιαφέρον από θέμα ανταγωνισμού!


Με αγάπη όλα για σένα, σε μία γυναικεία υπόθεση!

Αντωνία xx

Πηγή: magazinocy.com

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyShare on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment