Γνωστή Κύπρια εξιστορεί το πρόβλημα υγείας της και δείχνει ότι ζυγίζει 90.9 κιλά - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

26/8/17

Γνωστή Κύπρια εξιστορεί το πρόβλημα υγείας της και δείχνει ότι ζυγίζει 90.9 κιλά


Η γνωστή Κύπρια ψυχολόγος Θέκλα Πετρίδου το τελευταίο διάστημα μας έχει συνηθίσει να μας ενημερώνει μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για διάφορα ζητήματα που την αφορούν. Η ίδια διακρίνεται για την ειλικρίνεια της και για την ευθύτητα που την χαρακτηρίζει, και δεν είναι λίγες οι φορές που χωρίς κόμπλεξ εξιστορεί τα προβλήματα της και βοηθάει άλλους ανθρώπους με αυτά. Η ίδια μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους το πρόβλημα υγείας που την ταλανίζει το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε αυτούσια την ανάρτηση της: Θυμάμαι εκείνη την Παρασκευή απόγευμα, μέσα στο Μάιο που πήγα στο ιατρείο της Δρος Stella Kaouri. Της είπα: Στέλλα μου, βρες μου τι έχω, αλλά σε παρακαλώ μην με βάλεις να κάνω δίαιτα, ούτε να χάσω κιλά. Είμαι σίγουρη πως δεν μπορώ.

Ήμουν 103 κιλά.

Οι αναλύσεις μου έδειχναν ψηλό δείκτη φλεγμονής, και το σώμα μου γέμιζε ραγδαίως από ένα παράξενο εξάνθημα. Ο πρώτος δερματολόγος αποφάνθηκε πως ήταν ψωρίαση και έτσι κάναμε αναλύσεις για αυτοάνοσα νοσήματα μόνο.

Η Στέλλα από μια λεπτή σκούρα γραμμή στη βάση του λαιμού μου, διέγνωσε την ινσουλινοαντίσταση που είναι η βασική αιτία του διαβήτη τύπου Β, και του λόγου που από 7 χρονών πεινούσα συνέχεια και όση θέληση και να είχα, δεν μπορούσα να αδυνατίσω και να παραμείνω σε φυσιολογικό βάρος. Ποτέ.

Εάν έχετε θέμα με το βάρος σας και πεινάτε συνέχεια, δεν είναι απαραίτητα θέμα λαιμαργίας και έλλειψης θέλησης. Μπορεί να έχετε κάποιο ορμονικό πρόβλημα. Όσοι έχετε στενούς συγγενείς, παππούδες, γιαγιάδες, θείους, γονείς με διαβήτη (εμένα είχε η γιαγιά μου η μακαρίτισσα), ψάξετε το καλύτερα για ινσουλινοαντίσταση, η οποία μπορεί να διαγνωσθεί και να ανατραπεί η πορεία του ασθενούς προς τον διαβήτη. Το μοιράζομαι, γιατί θα μου έκανε πολύ καλό να το ήξερα πριν 15 -20 χρόνια. Θα γλίτωνα πολλές ταλαιπωρίες και ντροπή. Ντροπή πως είχα αδύνατη θέληση και δεν μπορούσα να κλείσω το στόμα μου. Δεν μπορούσα να το κλείσω επειδή το πλεόνασμα ινσουλίνης στο αίμα μου μου προκαλούσε συνεχή πείνα. Συνεχή. Εάν έχετε παρόμοιο σύμπτωμα, ψάξτε το.

Είμαι πολύ δυνατός χαρακτήρας, έχω υπομονή και επιμονή, και ότι στόχο βάλω στο μυαλό μου τον πετυχαίνω. Με το φαγητό όμως, πήγαινα κόντρα στη φύση. Μόνο με το φάρμακο που μου έδωσε η γιατρός μπορώ να παλέψω ισάξια. Τώρα ναι, είμαι εγώ και η θέληση μου. Και τα πάμε μια χαρά! Ψάξτε το, όσους σας αφορά!Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->