Αυτό είναι το 4ο πρόσωπο στο πάνελ της Ευριπίδου που θα αντικαταστήσει τον Ευαγγέλου

H Κωνσταντίνα Ευριπίδου έχει σηκώσει για τα καλά τα μανίκια και δουλεύει πυρετωδώς για την νέα τηλεοπτική σεζόν, η οποία ξεκινάει την ερχόμενη Δευτέρα 28 Αυγούστου.

Έχοντας περάσει από την πρωινή στην απογευματινή ζώνη του Tv One  και έχοντας βγει νικήτρια στους πίνακες τηλεθέασης, με την καθιερωμένη στην συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού Χριστιάνα Αριστοτέλους απέναντι της, ετοιμάζεται για 2η χρονιά να κερδίσει το στοίχημα!

Η παρουσιάστρια του Όλα Για Σένα έχει κρατήσει ως άσσο στο μανίκι της, την νέα αρχισυντάκτρια της εκπομπής της, την ικανότατη Νάταλι Μιχαηλίδου αλλά και ένα φρέσκο τηλεοπτικό πρόσωπο το οποίο θα μας απασχολήσει σίγουρα…

Το 4ο πρόσωπο στο πάνελ της Κωνσταντίνας δεν είναι άλλο, από τον ταλαντούχο δημοσιογράφο Παντελή Παναγιώτου!


Ο νεαρός δημοσιογράφος είναι ο άσσος στο μανίκι της παρουσιάστριας και γνωρίζοντας την μέχρι τώρα πορεία του, θα λέγαμε πως οι απέναντι εκπομπές έχουν λόγο να φοβούνται τον ανταγωνισμό!

Πηγή: magazinocy.com

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyShare on Google Plus

About CHNEWS

Το CHNEWS.com.cy είναι το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κυπριακό site. Μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας κατάφερε να «παίζει μπάλα» ανάμεσα στα μεγαλύτερα κυπριακά portals. Κάθε μέρα βάζουμε τον πήχη ακόμα πιο ψηλά. Η ανάγκη μας για ανιδιοτελή ενημέρωση και ψυχαγωγία ξύπνησε μέσα μας το μικρόβιο ονόματι CHNEWS.com.cy
    Facebook Comment