Κύπρος: Νύχτα μαρτυρίου για 22χρονη μετά από ενέδρα 25χρονου - Ο νταής την κακοποίησε και την έσερνε με το αυτοκίνητό του! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

2/8/17

Κύπρος: Νύχτα μαρτυρίου για 22χρονη μετά από ενέδρα 25χρονου - Ο νταής την κακοποίησε και την έσερνε με το αυτοκίνητό του!


Υπόθεση απόπειρας φόνου 22χρονης κατοίκου Λευκωσίας, διερευνά η Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη 25χρονου, επίσης κατοίκου Λευκωσίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, εναντίον του 25χρονου, διερευνώνται αδικήματα όπως απόπειρα για φόνο, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, τραυματισμού, απειλής και μεταφοράς επιθετικού οργάνου.


Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία της υπόθεσης, γύρω στις 2.45 π.μ. χθες, ο 25χρονος μετέβη με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της 22χρονης. Κατά τον πιο πάνω χρόνο, η 22χρονη βρισκόταν στο δρόμο, έξω από την οικία της και ο 25χρονος φέρεται να ζήτησε να της μιλήσει, πράγμα που η 22χρονη αρνήθηκε. Αναφέρεται από την Αστυνομία πως οι δύο νεαροί διατηρούσαν παλαιότερα ερωτική σχέση.

Τότε ο 25χρονος φέρεται να κτύπησε και να τραυμάτισε την 22χρονη, με αιχμηρό αντικείμενο. Ακολούθως, ενώ βρισκόταν εντός του οχήματός του, φέρεται να την άρπαξε από το χέρι και εκκινώντας το αυτοκίνητο, να την έσυρε στο δρόμο σε μια απόσταση 5 ως και 10 μέτρων.

Η 22χρονη μετέβη σε ιδιωτικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τραύμα στην δεξιά υπερκλείδια χώρα, που πιθανό να προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο και τραύμα στον πνεύμονα. Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, κρατήθηκε για νοσηλεία. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, η κατάσταση της υγείας της κρίνεται εκτός κινδύνου.

Εναντίον του 25χρονου εξασφαλίστηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: newsit.com.cy

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy

Πηγή

Post Top Ad


-->