«Τα έχω με έναν 20 χρόνια μεγαλύτερό μου. Αγαπώ τον άντρα μου, αλλά δεν αφήνω τον εραστή μου!» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

25/8/17

«Τα έχω με έναν 20 χρόνια μεγαλύτερό μου. Αγαπώ τον άντρα μου, αλλά δεν αφήνω τον εραστή μου!»


Είμαι σε σχέση με ένα άνδρα 20 χρόνια μεγαλύτερό μου και δεν θέλω να τελειώσει ο παράνομος δεσμός μας. Νιώθω όμως άσχημα για τον άνδρα μου…

Είμαι μαζί με τον εραστή μου από τον καιρό που αρραβωνιάστηκα τον σύζυγό μου και πριν αποκτήσω τα δυο μας παιδιά. Εκείνος 20 χρόνια μεγαλύτερός μου, αλλά γοητευτικός και αρσενικό που ξέρει τι θέλει μια γυναίκα!


Όλα ξεκίνησαν όταν πήγα μια φορά σε ένα επαγγελματικό ταξίδι. Έπρεπε να σταλεί ένας αντιπρόσωπος σε μια έκθεση όπου παρουσιάζαμε τις υπηρεσίες της εταιρείας και ο προϊστάμενός μου με επέλεξε αμέσως.

Εκεί στην έκθεση εξυπηρετούσα και έλυνα τις απορίες όλων όσοι έτυχαν να περάσουν από τον πάγκο μου.

Τότε τον είδα. Ένας άνδρας γοητευτικός που με πλησίασε κάνοντάς μου ερωτήσεις δείχνοντας ,αξιοπερίεργο, ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες της εταιρείας μας.

Κατόπιν, οι ερωτήσεις έγιναν φλερτ και μετά πρόταση για να πάμε για ένα ποτό μετά το πέρας της έκθεσης. Μια πρόταση που δεν μπορούσα να μην αποδεχτώ.

Το ένα έφερε το άλλο και η νύχτα μας τελείωσε με εμάς γυμνούς να στάζουμε ιδρώτα μετά το σεξ, πάνω στο κρεβάτι του δωματίου στο ξενοδοχείο όπου έμενε.

Όταν τελείωσε η έκθεση, επέστρεψα στο σπίτι μου και συνέχισα κανονικά την ζωή μου. Τώρα είμαι 29 ετών και ο άνδρας μου 30.

Μου τηλεφωνούσε συχνά – πυκνά και έβρισκα δικαιολογίες για να πω στον αρραβωνιαστικό μου, ούτως ώστε να φύγω από το σπίτι. Στη συνέχεια συναντιόμασταν και είχαμε μια τέλεια βραδιά γεμάτη αλκοόλ και σεξ σε τετράστερα και πεντάστερα ξενοδοχεία

Ένα χρόνο μετά την γνωριμία μου με τον εραστή μου, παντρεύτηκα τον άντρα μου για να αποκτήσουμε τα δυο μας παιδιά, λίγο καιρό αργότερα. Ο άνδρας μου είναι ένας υπέροχος μπαμπάς και είμαστε μαζί εδώ και οκτώ χρόνια.

Δεν έχει την παραμικρή ιδέα πως είχα σχέση σε όλη μας την «έγγαμη» ζωή.

Οι μόνες φορές που «ξέκοψα» από τον εραστή μου ήταν όταν τα δυο μου παιδιά γεννήθηκαν. Εκείνος είναι τώρα παντρεμένος, αλλά τίποτα δεν έχει αλλάξει μεταξύ μας, τον λατρεύω. Αγαπώ όμως και τον άντρα μου, αλλά τον βλέπω περισσότερο σαν ένα φίλο…

Μια φορά είπα στον εραστή μου πως ήθελα να τελειώσει αυτή η παράνομη σχέση μεταξύ μας. Μετά από μια μεγάλη και έντονη συνομιλία, κατάφερε να με μεταπείσει. Το σεξ εκείνο το βράδυ ήταν πιο έντονο και πιο ωραίο από πότε!

Εκείνος μου λέει συνεχώς «ζήσε την κάθε μέρα» οπότε και εγώ αποφάσισα «γιατί όχι;»!

Πολλές φορές δεν ξέρω τι να κάνω και αλλάζω συνέχεια τις αποφάσεις μου. Ξέρω πως αυτό που κάνω είναι λάθος αλλά κάνει την ζωή διασκεδαστική και περιπετειώδες!

Ρωξάνη

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->