Παροξυσμός στο Twitter για τον Ντάνο εν όψει του ημιτελικού - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

4/7/17

Παροξυσμός στο Twitter για τον Ντάνο εν όψει του ημιτελικού


Έχει δημιουργηθεί hashtag #VoteDanos- Ο Σκιαθίτης «Survivor» έχει αναδειχθεί ο απόλυτος κυρίαρχος του Twitter

Κορυφώνεται η αγωνία των «Survivor» για τον αποψινό ημιτελικό. Ο Σκιαθίτης δάσκαλος θαλάσσιου σκι, ο «τρελός Κύπριος» και ο Βασάλος θα διεκδικήσουν την ψήφο των τηλεθεατών και δύο θέσεις για τον μεγάλο τελικό.


Παροξυσμός επικρατεί στο Twitter για τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Φαίνεται ότι είναι ο παίκτης με το μεγαλύτερο «ρεύμα» στα social media και ένας πιθανός αποκλεισμός του από τον τελικό θα φάνταζε ως η απόλυτη ανατροπή. Αν κρίνουμε από τα μηνύματα που έχουν κατακλύσει το Twitter, ο Ντάνος απόψε παίζει χωρίς ανταγωνισμό. Μάλιστα έχει δημιουργηθεί ένα hashtag (#VoteDanos) με το οποίο οι θαυμαστές του καλούν τους τηλεθεατές να τον ψηφίσουν θετικά.

Ο Αγγελόπουλος φαίνεται να έχει «στο τσεπάκι» του την μία θέση στο τελικό και όπως όλα δείχνουν, η μεγάλη μάχη για τη δεύτερη θέση θα γίνει ανάμεσα στον Μάριο Πρίαμο και τον  Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο «τρελός Κύπριος» απέδειξε ότι θέλει τη νίκη όσο τίποτα άλλο, ιδιαίτερα μετά από το τροχαίο των «Μαχητών». Κανείς δεν ήταν σίγουρος από την παραγωγή του «Survivor» για το αν θα καταφέρει να επιστρέψει στο παιχνίδι και να αγωνιστεί και πάλι στα αγωνίσματα. Εκείνος όχι μόνο επέστρεψε στους στίβους μάχης αλλά αγωνιζόταν σαν να μην είχε λείψει ούτε μία ημέρα από το παιχνίδι. Η επιστροφή του τόνωσε το ηθικό των «Μαχητών» που όσο έλειπε, σημείωσαν σερί ηττών.

Από την άλλη ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Όσο περνούσε ο καιρός, εξελισσόταν αγωνιστικά και στα τελευταία - ατομικά πια- αγωνίσματα, έπαιζε «στα ίσια» τον Ντάνο και τον Μάριο. Ένα από τα ατού του είναι ότι αρέσει πολύ στο γυναικείο κοινό που δεν αποκλείεται να τον στηρίξει με την ψήφο του στον σημερινό ημιτελικό.

Post Top Ad


-->