Γιώργος Χρανιώτης-Γιώργος Αγγελόπουλος: Η κοινή τους απόφαση μετά το τέλος του Survivor και ο τρόπος που επέλεξαν να δείξουν την αγάπη τους - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/7/17

Γιώργος Χρανιώτης-Γιώργος Αγγελόπουλος: Η κοινή τους απόφαση μετά το τέλος του Survivor και ο τρόπος που επέλεξαν να δείξουν την αγάπη τους


Μια δυνατή φιλία γεννήθηκε μέσα από το Survivor και όπως φαίνεται απέκτησε γερές βάσεις. Ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Πανόραμα, της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησαν για τη σχέση τους, τα σχέδιά τους αλλά και τη συμβίωσή τους στο παιχνίδι επιβίωσης.

Λίγο πριν το τέλος της εκπομπής, οι δυο άντρες θέλησαν να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που τους στήριξε και τους στηρίζει τόσο με τα λόγια τους όσο όμως και εμπράκτως.


Οι Γιώργηδες του Survivor ανακοίνωσαν στην εκπομπή πως θα ήθελαν πολύ να συμμετέχουν σε φιλανθρωπικές δράσεις και να «εκμεταλλευτούν» τη διασημότητά τους  για να βοηθήσουν όσους έχουν ανάγκη και κυρίως τα παιδιά.

«Ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δηλώνουν τη διαθεσιμότητά τους για οποιαδήποτε δραστηριότητα έχει μέσα φιλανθρωπικό στόχο και σκοπό», είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη με τους δυο άντρες εν συνεχεία να εξηγούν τον τρόπο που σκέφτονται.

Δείτε το απόσπασμαPost Top Ad


-->