«Με κυνηγούσε να με φιλήσει παθιασμένα…» Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον Γιώργο Χρανιώτη! Τα «έκτροπα» στο πάρτι του Survivor…(Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/7/17

«Με κυνηγούσε να με φιλήσει παθιασμένα…» Η αποκάλυψη του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον Γιώργο Χρανιώτη! Τα «έκτροπα» στο πάρτι του Survivor…(Βίντεο)


Όπως κάθε απόγευμα έτσι και σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και φανατικών του Survivor!

Σήμερα λοιπόν καλεσμένοι στην εκπομπή της βρέθηκαν δύο παίκτες που ήρθαν πολύ κοντά στο παιχνίδι και έγιναν πολύ καλοί φίλοι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης!

Οι δυο τους αποκάλυψαν τα «έκτροπα» που συνέβησαν στο πάρτι μετά το τέλος του Survivor! Διαβάστε παρακάτω…


Ο Γιώργος Χρανιώτης συγκεκριμένα είπε: «Διασκεδάσαμε πάρα πολύ έντονα, και με έπιασε η χαρά μου, και όταν γίνεται αυτό, και συνοδεύεται από αλκοόλ, γίνεται ο χαμός προς το τέλος της νύχτας! Μου αρέσει να πειράζω τους φίλους μου και να τους πιάνω έντονα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός αλλά η μεγάλη αποκάλυψη ήρθε από τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος είπε:

«Όταν είσαι ξενέρωτος, αντιλαμβάνεσαι περισσότερο τις εκδηλώσεις αγάπης του Γιώργου! Με κυνήγαγε σε όλο το πάρτι να με φιλήσει παθιασμένα. Για να μην παρεξηγηθούμε, του βγαίνει ακόμη περισσότερο η αγάπη που έχει για μένα! Είναι αυθεντικός. Τόσα που μου έκανε εκεί μέσα, δεν τα σώζει», δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:Post Top Ad


-->