Χρανιώτης-Αγγελόπουλος μαζί στην τηλεόραση; Η πρόταση του ηθοποιού στο νικητή του Survivor - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/7/17

Χρανιώτης-Αγγελόπουλος μαζί στην τηλεόραση; Η πρόταση του ηθοποιού στο νικητή του Survivor


Το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα τους παίκτες του Survivor, πόσο μάλλον τον άνθρωπο που ανέδειξε νικητή, το Γιώργο Αγγελόπουλο. Σήμερα μαζί με το Γιώργο Χρανιώτη βρέθηκαν στο Πανόραμα και μοιράστηκαν πολλές πληροφορίες.

Η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη τους μετέφερε λοιπόν μία ερώτηση του κοινού: «Με ρωτάνε αν θα κάνετε μαζί τηλεόραση και αν θα κάνετε κάτι το Σεπτέμβριο!». Ο Ντάνος αρχικά γέλασε χωρίς να κάνει γνωστά όποια σχέδια πιθανώς είχε.


Από τη μεριά του αγαπημένος ηθοποιός και καλός του φίλος ανέφερε: «Νομίζω αξίζει τον κόπο να κάνει σινεμά… Υπάρχει ένα slang στην κινηματογραφική γλώσσα που λέμε ότι αυτός “γράφει”. Είναι κινηματογραφική μούρη και αξίζει κάποια στιγμή αυτό το πράγμα να καταγραφεί… Κάποια στιγμή θα του πω μία ιδέα που έχω και θα την κάνει!».

Στη συγκεκριμένη πρόταση ο Σκιαθίτης παίκτης γέλασε και αντέδρασε κάνοντας πλάκα: «Να κάνουμε μία ταινία δράσης και επειδή στο ρόλο θα πρέπει να είμαι σαφέστατα άγριος, βάλτε μου τη φωτογραφία του μπροστά μου».

Δείτε το βίντεο.
Post Top Ad


-->