«Αυτός ο άνθρωπος ήταν…» Το δημόσιο ευχαριστώ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και η αδημοσίευτη φωτογραφία με τους παίκτες του Survivor! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

1/7/17

«Αυτός ο άνθρωπος ήταν…» Το δημόσιο ευχαριστώ της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και η αδημοσίευτη φωτογραφία με τους παίκτες του Survivor!


Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε πριν μερικές ημέρες από το παιχνίδι επιβίωσης, ωστόσο βρίσκεται ακόμη στον Άγιο Δομίνικο.

Η παίκτρια που μονοπώλησε το ενδιαφέρον για πολλούς λόγους έχει ανοίξει πλέον το κινητό της και έχει ανεβάσει τις πρώτε της φωτογραφίες από το νησί στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. διαβάστε παρακάτω…


Αυτή τη φορά όμως μας ξάφνιασε, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο, και συγκεκριμένα μπροστά από έναν στίβο μάχης, με τους παίκτες του Survivor και έναν Τούρκο συντελεστή.

Η αθλητικογράφος θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια τον άνθρωπο αυτό που ήταν όπως λέει κοντά σε όλους τους παίκτες και τους πρόσεχε. Να σημειωθεί πως η φωτογραφία αυτή τραβήχτηκε πριν κάποιες εβδομάδες καθώς μέσα σε αυτή εκτός από τους παίκτες που έχουν καταφέρει να φτάσουν τελικό υπάρχει και η Σάρα Εσκενάζυ και ο Γιώργος Χρανιώτης. δείτε την ανάρτηση παρακάτω:

Αυτός ο άνθρωπος ήταν στο πλευρό μας 5 ολόκληρους μήνες και μας πρόσεχε στα μάτια του! Ένας υπέροχος επιστήμονας και ένας φανταστικός ΑΝΘΡΩΠΟΣ @drmetinkus!
A trully great mentor, hard to find.. difficult to part with… and impossible to forget! It was nice to meeting you Dr. Metin! Thank you for your patience and caring, your kind words and everything you’ve done for us!
Post Top Ad


-->