Το πρώτο ταξίδι για Βασάλο-Βαλαβάνη μετά το Survivor! Τους πρόδωσε το Instagram… - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/7/17

Το πρώτο ταξίδι για Βασάλο-Βαλαβάνη μετά το Survivor! Τους πρόδωσε το Instagram…


Μπορεί το Survivor να έριξε αυλαία, οι παίκτες όμως του ριάλιτι φαίνεται πως δέθηκαν αρκετά μέσα στο παιχνίδι και συνεχίζουν να κάνουν παρέα και έξω από αυτό!

Μαχητές και Διάσημοι δεν έχουν πια τίποτα να τους χωρίζει, ίσα ίσα που τους ενώνει πλέον μια εμπειρία την οποία μοιράστηκαν όλοι μαζί!

Σήμερα στην Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί το Survival Camp και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι «πραγματικοί Survivors»! Διαβάστε παρακάτω…


Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μέσα από τον προσωπικό της λόγαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από τα Instastories της πρόδωσε αυτό το ταξίδι, στο οποίο την συνόδευαν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου! Ήταν το πρώτο τους ταξίδι μετά το Survivor!

Όπως γνωρίζετε με τον Κώστα Κοκκινάκη η Ευρυδίκη είχαν γίνει πολύ καλοί φίλοι, και με τον Βασάλο φαίνεται πως αν και αντίπαλοι, δημιούργησαν μια πολύ καλή σχέση γεγονός που αποδεικνύεται συνεχώς μέσα από τις φωτογραφίες που ανεβάζουν από τις κοινές τους εξόδους! Δείτε τα στιγμιότυπα που ανάρτησε η Ευρυδίκη παρακάτω:Post Top Ad


-->