ΣΟΚ! Επίθεση με σφυρί σε στέλεχος κυπριακού καναλιού! Ανελέητα χτυπήματα στο κεφάλι! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

15/7/17

ΣΟΚ! Επίθεση με σφυρί σε στέλεχος κυπριακού καναλιού! Ανελέητα χτυπήματα στο κεφάλι!


Σοκαρισμένος ο κόσμος της τηλεόρασης της Κύπρου από την πρωτοφανή κι άγρια επίθεση δύο αλλοδαπών εναντίον στελέχους πασίγνωστου κυπριακού καναλιού, μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Ο σκωτσέζικης καταγωγής 61χρονος τηλεορασάνθρωπος, φέρεται να δέχθηκε τη βάναυση επίθεση μέσα στο ίδιο του το σπίτι στους Άγιους Ομολογητές Λευκωσίας στις 10:45 το βράδυ της Παρασκευής.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον άντρα επισκέφθηκε στο σπίτι του Ινδός μαζί με φίλο του Πακιστανό, καθώς ο πρώτος φέρεται να χρωστούσε στον 61χρονο και θύμα της επίθεσης 100 ευρώ.

Σε κάποια στιγμή και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο Πακιστανός έπιασε τον 61χρονο και τον ακινητοποίησε με αποτέλεσμα ο Ινδός με σφυρί να καταφέρει πολλαπλά και σοβαρά χτυπήματα στον άτυχο Σκωτσέζο σε κεφάλι και πρόσωπο.

Αμέσως μετά τη βάρβαρη επίθεση οι αλλοδαποί εξαφανίστηκαν από την οικία του 61χρονου και γείτονες ειδοποίησαν αστυνομία και ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Γενικό νοσοκομείο Λευκωσίας όπου και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου.

Η ταυτότητα του ινδού είναι γνωστή στις αρχές και αναζητείται ενώ τα στοιχεία του Πακιστανού δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί.

Πηγή: LoveMyAllPost Top Ad


-->