Πόρισμα – φωτιά για φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ «καίει» τον Αναστάσιο Πάλλη - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

12/7/17

Πόρισμα – φωτιά για φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ «καίει» τον Αναστάσιο Πάλλη


Φοροδιαφυγή δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ εντόπισαν οι αρμόδιες ελεγκτικές αρχές μετά από ελέγχους που διενήργησαν με εντολή της Αρχής για την Καταπολέμηση του μαύρου χρήματος στην εταιρεία “RONTA”, στην οποία μοναδικός μέτοχος είναι ο κατά δήλωσή του εφοπλιστής Αναστάσιος Πάλλης.

Σύμφωνα με αποκάλυψη της «kontranews» το πόρισμα – φωτιά «καίει» στην κυριολεξία τον πρώην κρατούμενο των φυλακών Κορυδαλλού, ο οποίος τώρα κυκλοφορεί ελεύθερος παρά την εμπλοκή του σε μια σειρά από κακουργηματικές υποθέσεις.

Σύμφωνα με το πόρισμα, η ναυτιλιακή εταιρεία “RONTA”, η οποία έπρεπε να είχε πάψει να λειτουργεί προ πολλού, γιατί είναι παράνομη, εμφανίζεται να ξέπλενε μαύρο χρήμα στο ίδρυμα που είχε στήσει ο Αναστάσιος Πάλλης, στο οποίο παρουσίαζε εκθέματα με οπλικά συστήματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ίδρυμα που είχε μετοχικό κεφάλαιο χιλίων ευρώ, εμφανίζεται να έχει κάνει αγορές οπλικών συστημάτων που ξεπερνούν τα τριάντα εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα είχε στήσει δύο ιδρύματα με το ίδιο καταστατικό για να παραπλανά τις αρχές.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένη πηγή, ο Αναστάσιος Πάλλης το τελευταίο διάστημα έχει βάλει τα οπλικά συστήματα που είχε στο ίδρυμα, σε κοντέινερ και ετοιμάζεται να τα εξαφανίσει προφανώς για να συγκαλύψει το «μεγάλο κόλπο».

Οι ίδιες πηγές θεωρούσαν ύποπτη την ολιγωρία της Δικαιοσύνης και των αρμοδίων ελεγκτικών μηχανισμών, οι οποίες παρά το γεγονός ότι ελέγχεται για φοροδιαφυγή, πάνω από πενήντα εκατομμυρίων ευρώ, δεν του έχουν ακόμα δεσμευτεί τα περιουσιακά στοιχεία και οι τραπεζικοί λογαριασμοί.

H διαβίβαση του πορίσματος για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος στη Δικαιοσύνη αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά και σε μια σειρά άλλων υποθέσεων που εμπλέκεται ο Αναστάσιος Πάλλης και οι οποίες είχαν μπει στο αρχείο.

Ανάμεσά τους περιλαμβάνεται και μια σκοτεινή υπόθεση με την εταιρεία IMS που ανήκει στο συγκεκριμένο επιχειρηματία που είναι και μοναδικός ιδιοκτήτης της “RONTA”.

Πηγή: http://www.lykavitos.gr/Post Top Ad


-->