Πενθεί το Πανεπιστήμιο Κύπρου για τον άδικο χαμό της Στέφανης Χρυσοστόμου: «Κατά την ημέρα της κηδείας οι σημαίες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου θα κυματίζουν μεσίστιες.» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

26/7/17

Πενθεί το Πανεπιστήμιο Κύπρου για τον άδικο χαμό της Στέφανης Χρυσοστόμου: «Κατά την ημέρα της κηδείας οι σημαίες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου θα κυματίζουν μεσίστιες.»


Η αδικοχαμένη Στέφανη Χρυσοστόμου "έφυγε" απο τη ζωή λίγο πριν πάρει το πτυχίο της, αφού σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου πενθεί και εκφράζει τα δικά του συλληπητήρια στην οικογένεια της εκλιπούσας Στέφανης:

"Το Πανεπιστήμιο Κύπρου πενθεί τον ξαφνικό και άδικο χαμό της τεταρτοετούς φοιτήτριας Στεφανίας Χρυστοστόμου, η οποία έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, σε ηλικία μόλις 22 ετών.
Η εκλιπούσα ήταν φοιτήτρια στο Τμήμα Βυζαντινών και Νεοελληνικών Σπουδών και η κηδεία της θα τελεσθεί την Πέμπτη, 27 Ιουλίου στις 17.30 στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο Καϊμακλί.

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου και η Φιλοσοφική Σχολή στην οποία φοιτούσε η αείμνηστη Στεφανία εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς την οικογένειά της. Κατά την ημέρα της κηδείας οι σημαίες στο Πανεπιστήμιο Κύπρου θα κυματίζουν μεσίστιες."Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->