Πριν από λίγο. Ποια Δημοτική αρχή στην Κύπρο τίμησε τον Παντελίδη - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

12/7/17

Πριν από λίγο. Ποια Δημοτική αρχή στην Κύπρο τίμησε τον Παντελίδη


Έχει περάσει ενάμιση χρόνος από την ημέρα εκείνη που έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία η είδηση του θανάτου του Παντελή Παντελίδη. Η είδηση συγκλόνισε το πανελλήνιο και ακολούθησε ένα αναπάντητο γιατί, ένα γιατί σε αυτόν, γιατί σε αυτόν τον ταλαντούχο άνθρωπο που χωρίς δημόσιες σχέσεις και «σου πα μου πες» τάραξε την βιομηχανία της ελληνικής μουσικής σκηνής. Ήταν ο πιο αγαπητός καλλιτέχνης των τελευταίων ετών με ένα τεράστιο λαϊκό έρεισμα και αυτό ενόχλησε πολλούς. Ο Παντελής ακόμα και μετά θάνατο αναγνωρίζεται, και αυτό αποδεικνύεται και μέσα από την τιμή που του απέδωσαν πρίν απο μερικές ώρεα.


Συγκεκριμένα ο δήμος Αγίας Νάπας στην Κύπρο απέδωσε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο τραγουδιστή με την τοποθέτηση Αστεριού με το όνομα του στην Πλατεία Διασημοτήτων. Μάλιστα στην τελετή έδωσαν το παρόν τους τα αδέλφια του τραγουδιστή, Κωνσταντίνος και Τριαντάφυλλος.

Μετά και απο αυτη την πρωτοβουλία μπορούμε να πούμε ξεκάθαρα πώς ακόμη και νεκτός δικαιώθηκε. Θυμόσαστε φαντάζομαι το κύμα που είχε ξεσηκωθεί και οι αντιδράσεις, λίγο καιρό πρίν απο το τροχαίο με το τραγούδι για τα κατεχόμενα….

Πηγή: Nassos BlogPost Top Ad


-->