Ο πιο πρωτότυπος γάμος στην Αγία Νάπα! Ο γαμπρός ήταν Σπαρτιάτης στρατιώτης και η νύφη αρχαία Ελληνίδα - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

7/7/17

Ο πιο πρωτότυπος γάμος στην Αγία Νάπα! Ο γαμπρός ήταν Σπαρτιάτης στρατιώτης και η νύφη αρχαία Ελληνίδα


Γαμπρός ντυμένος ΄Ελληνας Σπαρτιάτης Στρατιώτης η δε νύμφη Αρχαία Ελληνίδα Θεά ζευγάρι Λιβανέζων ανέβηκε σήμερα Παρασκευή 7 Ιουλίου τα σκαλιά του Δημοτικού Μεγάρου Αγίας Νάπας για να τελέσει τον Πολιτικό του Γάμο.

Πρόκειται για τους Richard και Roxanne Saaiby Kolfat, οι οποίοι επέλεξαν να ντυθούν στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους με αρχαιοελληνικές στολές, κλέβοντας τις εντυπώσεις των γύρω τους.


Η Ελληνική τους καταγωγή, ο μεν γαμπρός από τον πατέρα του ενώ η νύμφη από την μητέρας της καθώς και το γεγονός ότι η Ελλάδα είναι η χώρα με μεγάλη ιστορία όσο αφορά τον έρωτα, την ομορφιά και τη δύναμη όπως επίσης και το γεγονός ότι τελούσαν τον γάμο τους στο νησί της Αφροδίτης, της Θεάς της ομορφιάς, ήταν οι λόγοι όπως ανέφεραν που τους ώθησε να επιλέξουν τις συγκεκριμένες ενδυμασίες για την τελετή του γάμου τους.

Το νεαρό ζευγάρι εξέφρασε την ευχή όπως η Ελληνίδα Θεά του ΄Ερωτα Αφροδίτη προστατέψει τον γάμο τους. Οι ευχές όλων μας είναι όπως οι προσδοκίες τους γίνουν πραγματικότητα.
Πηγή: cyprushighlights.comPost Top Ad


-->