Καίει καρδιές! Ο Κύπριος γυμναστής που δηλώνει μάχιμος για την συμμετοχή του στο «NOMADS» - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

24/7/17

Καίει καρδιές! Ο Κύπριος γυμναστής που δηλώνει μάχιμος για την συμμετοχή του στο «NOMADS»


Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι αιτήσεις για συμμετοχή στο νέο ριάλιτι – υπερπαραγωγή του ΑΝΤ1 πέφτουν βροχή και μέρα με τη μέρα ο αριθμός πολλαπλασιάζεται!


Μια από τις αιτήσεις, που μάλλον θα απασχολήσει ιδιαίτερα την Παραγωγή του «NOMADS» είναι αυτή του 21χρονου συμπατριώτη μας.

Ο Χρήστος Γεωργιάδης, είναι φοιτητής στην Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών, είναι λάτρης των θαλάσσιων σπορ και της υγιεινής διατροφής.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Georgiades (@chrisgeo_fitness) στις

Έχει δεχθεί προτάσεις για να ασχοληθεί με το χώρο του modeling. Κάτι που φαίνεται να βλέπει με θετικό μάτι.

Όπως μας ανέφερε, στις Φιλιππίνες θα του λείψει η οικογένειά του και το… καλό φαγητό. Ωστόσο είναι σκληραγωγημένος από τη φύση του κι αρκετά πειθαρχημένος, έτσι με συγκέντρωση αλλά κι ενθουσιασμό, πιστεύει πως θα τα καταφέρει.

Καταλήγοντας, είπε στο ant1iwo πως: «Στο NOMADS, Θέλω να ζήσω νέες εμπειρίες, να γνωρίσω άλλους λαούς, διαφορετικούς τρόπους ζωής και νέους ανθρώπους. Οι δραστηριότητες που κάνω καθημερινά όπως το γυμναστήριο και το ποδόσφαιρο, είναι αυτά που θα «στερηθώ», αλλά αξίζει τον κόπο!»


Σημειώνουμε πως οι αιτήσεις συνεχίζονται.

Δήλωσε συμμετοχή τώρα! Για Κύπρο: Στείλτε SMS: Ν (κενό) Ονοματεπώνυμο στο 1020

Πηγή: Ant1iWo - Στέφανος Χαραλάμπους

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->