Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απαντά πρώτη φορά σε Marierose και Βασιλική! Τα καρφιά του και η απάντηση για τη σχέση του με την Ειρήνη Κολιδά! (Βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

10/7/17

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος απαντά πρώτη φορά σε Marierose και Βασιλική! Τα καρφιά του και η απάντηση για τη σχέση του με την Ειρήνη Κολιδά! (Βίντεο)


Στο Πρωινό μίλησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος προέβη σε διευκρινίσεις για τη φωτογραφία με την Ειρήνη Κολιδά, αλλά και απάντησε στις γυναίκες, που ισχυρίζονται ότι είναι σύντροφοί του.

«Δεν είναι τίποτα, με την Ειρήνη είμαστε συμπαίκτες, και φίλοι, και θα συνεχίσουμε να βγάζουμε, με όλους βγάλαμε, απλά την ανέβασα,γιατί είναι η συμπάθειά μου. Μείναμε από βενζίνη, και μας βοήθησε ο Κοκκινάκης με το μπιτόνι!» είπε, ενώ όταν ρωτήθηκε για τους ισχυρισμούς Marierose και Βασιλικής, ο ίδιος απάντησε, ιδιαίτερα σκληρά: Διαβάστε παρακάτω…

«Το περίμενα ότι θα γίνει αυτό, με ενοχλεί μέχρις ενός σημείου, δεν ασχολούμαι, τ’ αφήνω πίσω μου και προχωράω, είμαι μόνος μου, τέλος, μην το ξαναπούμε!» ξεκαθάρισε.


Ο Βασάλος έχει μπλέξει άσχημα! Η Βασιλική Αγιαννοπούλου ξαναχτυπά με αποδείξεις! Το βίντεο και τα καρφιά…

Η κίνηση της δημοσιοποίησης των συνομιλιών με τον Βασάλο, προκάλεσε τα έντονα σχόλια του Πρωινού. «Οι κοπέλες τι έχουν πάθει; Να χαλαρώσουν λίγο, ντροπή, τραγικό, είναι ξεφτίλα αυτό, να δημοσιοποιούν τις συνομιλίες! Έτσι θέλουν να γίνουν γνωστοί! Υπάρχει και τρίτη!» ήταν μερικά μόνο από τα καυστικά σχόλια που ακούστηκαν.

Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:Post Top Ad


-->