«Να ονομαστεί Χ Factor Cyprus»: Τα έβαλαν και πάλι με τους Κύπριους που πέρασαν στον τελικό! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

19/7/17

«Να ονομαστεί Χ Factor Cyprus»: Τα έβαλαν και πάλι με τους Κύπριους που πέρασαν στον τελικό!


Για ακόμη μια φορά δριμεία επίθεση στους Κύπριους διαγωνιζόμενους απο τους Ελλαδίτες

Ο ημιτελικός του X Factor ολοκληρώθηκε λίγα λεπτά πριν τη μία χθές το βράδυ και πλέον έκλεισε η τελική τριάδα του τελικού. Από το χθεσινό  show αποχώρησε ο Βασίλης Πορφυράκης, ενώ οι Παναγιώτης Κουφογιάννης, Σούλα Ευαγγέλου και Dee Vibes πέρασαν στον μεγάλο τελικό.

Οι διαγωνιζόμενοι ερμήνευσαν σόλο κομμάτια, αλλά και ντουέτα με γνωστούς αγαπημένους καλλιτέχνες. Ο Βασίλης Πορφυράκης με την Κατερίνα Στανίση, ο Παναγιώτης Κουφογιάννης με την Μελίνα Μακρή, η Σούλα Ευαγγέλου με τον Νίκο Μακρόπουλο και οι Dee Vibes με τους Otherview.


Η Σούλα Ευαγγέλου και οι Dee Vibes πέρασαν απευθείας στον τελικό. Οι Βασίλης Πορφυράκης και Παναγιώτης Κουφογιάννης, από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη και οι δύο, πήραν τις λιγότερες θετικές ψήφους και τραγούδησαν ξανά μπροστά στους κριτές.

Με ψήφους 4-0 αποχώρησε από το παιχνίδι ο Βασίλης Πορφυράκης, ενώ ο Παναγιώτης Κουφογιάννης πέρασε στον τελικό.

Για άλλη μια φορά στο στόχαστρο βρέθηκαν και πάλι οι Κύπριοι διαγωνιζόμενοι του X Factor που πέρασαν στον τελικό. Πρόκειται για την Σούλα Ευαγγέλου και τον Παναγιώτη Κουφογιάννη οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στη σκηνή του σοου και πέρασαν επάξια στον τελικό της Πέμπτης.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι μαζί με τους Deevibes θα κονταροκτυπηθούν στον τελικό της Πέμπτης για την πρωτιά. Ωστόσο, φαίνεται πως και πάλι πως οι αντιδράσεις από τους Ελλαδίτες προς το πρόσωπο των Κυπρίων διαγωνιζόμενων δεν ήταν και οι καλύτερες, ένα φαινόμενο που παρατηρείται συχνά στα τηλεοπτικά talent shows μιας και τις περισσότερες φορές κερδίζουν Κύπριοι.

Σχολιασμοί και βρισίες προς τους δύο παίκτες είναι μερικά από τα ανεπίτρεπτα, για εμάς, σχόλια στο διαδίκτυο.Πηγή: http://www.offsite.com.cy/Post Top Ad


-->