«Ποτέ κανείς δεν ξέρει το μέλλον…» Η όλο νόημα απάντηση του Μάριου Πρίαμου για τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου! (βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

25/7/17

«Ποτέ κανείς δεν ξέρει το μέλλον…» Η όλο νόημα απάντηση του Μάριου Πρίαμου για τη σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου! (βίντεο)


Ο Μάριος Πρίαμος μίλησε στο LaBiriBiri και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το τι τρέχει μεταξύ αυτού και της Κατερίνας Καινούργιου. Ο παίκτης των Μαχητών έδωσε μια απάντηση όλο νόημα, αφήνοντας κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό!


«Με την Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει γίνει κάτι, έχουν παίξει πάρα πολλά γενικότερα, αλλά έχουμε γνωριστεί, είμαστε φίλοι, βρεθηκαμε στη Λεμεσό σε ένα μαγαζί, και τίποτα περισσότερο. Είναι μια πολύ όμορφη κοπέλα, τη συπαθώ πάρα πολύ, δεν έχει γίνει κάτι, την σέβομαι και την εκτιμώ σαν γυναίκα, ποτέ κανένας δεν ξέρει το μέλλον του, οπότε δεν μπορώ να απαντήσω σε πράγματα που δεν ξέρω!» είπε όλο νόημα ο παίκτης των Μαχητών, αφήνοντας ορθάνοιχτη τη σχετική πόρτα! Δείτε τι ειπώθηκε στο βίντεο που ακολουθεί:
Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cy


Post Top Ad


-->