Υπέγραψε ο Τάσος Ευαγγέλου! Τον Σεπτέμβρη επιστρέφει ο «άσωτος υιός» της Χριστιάνας! - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

27/7/17

Υπέγραψε ο Τάσος Ευαγγέλου! Τον Σεπτέμβρη επιστρέφει ο «άσωτος υιός» της Χριστιάνας!


H είδηση έσκασε σαν βόμβα από το πουθενά!  Ήρθαν τα πάνω κάτω στο τηλεοπτικό τοπίο!

Η σημερινή αιφνιδιαστική αποχώρηση του Τάσου Ευάγγελου (αρχισυντάκτη της εκπομπής "Όλα για σένα") από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Ευριπίδου, έφερε μια πρωτόγνωρη εξέλιξη για τα τηλεοπτικά δεδομένα!

Όπως σας ενημερώσαμε σχετικά:  Οι φήμες ήθελαν την Χριστιάνα Αριστοτέλους να προσεγγίζει και πάλι τον πρώην συνεργάτη της, μετά και την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας του Τάσου με το MegaOne, φαίνεται πως όχι μόνο ευσταθούν αλλά είναι ήδη γεγονός!

Οι δυο πρώην συνεργάτες συναντήθηκαν από κοντά, σήμερα στις δυο το μεσημέρι και συμφωνήσαν το νέο πλαίσιο της συνεργασίας τους!

Η Χριστιάνα Αριστοτέλους προφανώς σκέφτηκε την γνωστή, διαχρονική και αλάνθαστη παροιμία «Παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι και μπαλωμένο» πόσο μάλλον που στην προκείμενη περίπτωση το «παπούτσι» δεν είναι καθόλου «μπαλωμένο» αν και ιδιαίτερα «περπατημένο»!

Έτσι το πρώην τηλεοπτικό ζευγάρι ξαναβρίσκεται και πάλι αυτή την φορά από την συχνότητα του Alpha!

Μέχρι στιγμής το πάνελ της νέας εκπομπής της Χριστιάνας Αριστοτέλους απαρτίζεται από τον Χάρη Παπαθεοχάρους, την Ιωάννα Λαμπροπούλου και τον Τάσο Ευαγγέλου.

Ενώ όπως όλα δείχνουν παραμένουν σταθερές αξίες, οι στυλοβάτες της εκπομπής Άντρη Αθανασίου και Βαρβάρα Ζαχαρίου που σύμφωνα με την φημολογία περνά επίσης πίσω από τις κάμερες!reporter

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->