«Είχα πρόβλημα όταν κάθισες δίπλα μου!» Η αποκάλυψη του Πάνου Μεταξόπουλου στην Ελένη Φουρέιρα και η δημόσια απολογία! (βίντεο) - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

8/7/17

«Είχα πρόβλημα όταν κάθισες δίπλα μου!» Η αποκάλυψη του Πάνου Μεταξόπουλου στην Ελένη Φουρέιρα και η δημόσια απολογία! (βίντεο)


Ο χορός της Ελένης Φουρέιρα προκάλεσε πάταγο στο χτεσινό live του So you think you can dance. Η χορεύτρια δεν άφησε τίποτα όρθιο στο πέρασμά της, και οι κριτικές που έλαβε από τους υπόλοιπους της κριτικης επιτροπής ήταν αποθεωτικές.


Ο Πάνος Μεταξόπουλος, ωστόσο, ήταν αυτός που έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε. Συγκεκριμένα, είπε ότι δεν ήθελε την τραγουδίστρια στην αρχή του show στην κριτική επιτροπή, επειδή δεν είναι χορεύτρια, αλλά η ίδια φρόντισε να του αλλάξει γνώμη!

«Θέλω να σου πω κάτι μέσα από την καρδιά μου. Είσαι πραγματικά πολύ καλή χορεύτρια, αν δούλευες επί της ουσίας χορευτικά και μόνο, έχεις την έφεση και το πείσμα, βλέπω πως κάθεσαι και συμπεριφέρεσαι δίπλα μου τόσο καιρό.

Θέλω να πω το εξής: όταν η Ελένη κάθισε δίπλα μου, είχα πρόβλημα, γιατί είμαι κομπλεξικός εγώ, έλεγα εγώ έχω σπουδάσει τόσα χρόνια χορό, αυτή όχι, κι όμως Ελένη μου βούλωσες το στόμα μου! Γιατί Ελένη, ειλικρινά στο λέω ο χορός είναι μέσα σου! Και δείχνεις ένα τεράστιο σεβασμό, μιλάς για το χορό με σκυμμένο το κεφάλι, οπότε σε ευχαριστώ που σε έχουμε εδώ!» κατέληξε ο χορογράφος. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:Post Top Ad


-->