Συγκλονισμός για Ανδρέα: "Καμάρι μου γεννήθηκε ο γιος σου.." - Ό,τι δε λέγεται, γράφεται εδώ

Breaking

Post Top Ad

27/7/17

Συγκλονισμός για Ανδρέα: "Καμάρι μου γεννήθηκε ο γιος σου.."


Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του αδικοχαμένου στο τριπλό θανατηφόρο των Κάτω Πολεμιδιών. Η Χριστίνα Χρίστου, έφερε σήμερα στον κόσμο το δεύτερο παιδί της και μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, στέλνει ένα σπαρακτικό μήνυμα προς τον αδικοχαμένο σύζυγό της, Ανδρέα.

«Ομορφάντρα μου, Λεβέντη μου, Καμάρι μου, Μοναδικέ μου, Φως της ζωής μου, σήμερα γεννήθηκε ο γιος σου. Σε αυτό τον άδικο κόσμο όπου πρέπει να σταθώ δίπλα του και μάνα και πατέρας για να του δώσω όλες τις αξίες που είχες εσύ. Προτεραιότητα μου και στόχος μου, είναι να μεγαλώσω τα αγγελούδια μας με πλήρη αφοσίωση, απέραντη αγάπη, κουβαλώντας μαζί τους όλα τα πιστεύω και πεποιθήσεις που είχες εσύ... Για όλα τα όνειρα που έκανες για τα παιδιά σου δουλεύοντας μέρα νύχτα.

Γιατί μας είχες τόσο καλομαθημένες μόνο εσύ ξέρεις ψυχή μου...Επιτέλους, θα έχω ξανά ένα Αντρέα στο σπίτι να μου δίνει ελπίδα και δύναμη, όπως κάνει και η κόρη σου από τη μέρα που μας έκλεψαν τη χαρά μας. Τα παιδάκια μας θα είναι πάντα ευλογημένα που είχαν ένα πατέρα ήρωα και είμαι σίγουρη ότι κάποτε θα αποδοθεί δικαιοσύνη για αυτούς που μας αδίκησαν και έκοψαν το νήμα της ζωής σε τρία παλικάρια και προκάλεσαν τόσο πόνο σε τόσους άλλους που έμειναν πίσω να σας περιμένουν... Να μας προσέχεις πάντα», αναφέρει το μήνυμα.

sigmalive

Περισσότερα νέα από το CHNEWS.com.cyPost Top Ad


-->